Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 1 noiembrie 2013

Luna Noua in semnul Scorpionului – 3 noiembrie 2013.




Suntem în faza de descrestere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, pana duminica 3 noiembrie cand se formeaza faza de Luna Noua, la gradul 11.16 in semnul Scorpionului, ora Romaniei 14:53. Tot atunci se va forma si o eclipsa hibrid de Soare, care va fi vizibila pe coasta de est a SUA si peste oceanul Atlantic catre Africa centrala.
 
Mai multe detalii despre fenomenul astronomic puteti gasi pe site-ul ASTROINFO iar punctul de vedere astrologic este explicat pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Luna Noua ne dezvaluie de data aceasta o harta astrala a momentului foarte clara si aerisita, care ne indeamna la a o privi pentru a cunoaste, fara a gandi prea mult. Este un moment de impregnare, de absorbtie a influentelor  astrale, care transmit un flux al cunoasterii pe care urmeaza sa-l aducem in planul fizic, concret, al realitatii noastre, asa cum o construim fiecare dintre noi.

Luna Noua se aseaza  in casa a opta astrologica, intre Saturn (gradul 14) si perechea Mercur (retrograd) in conjunctie perfecta cu Nodul Nord (gradul 7.26).  Interactioneaza pe semnele de apa cu Lilith (si Jupiter) din semnul Racului precum si cu ascendentul momentului (gr 15) si Chiron (gr 9) din semnul Pestilor, dar si pe semnele de pamant cu Pluton din semnul Capricornului (gr 9) si Marte din semnul Fecioarei (gr 11).

Suntem atrasi in derularea schimbarii si alegem sau nu alegem sa actionam.
Luna Noua se formeaza la doua zile dupa momentul critic al cuadraturii Uranus-Pluton, cu Chiron (Pesti) in opozitie cu Marte (Fecioara) si sextil cu Pluton (Capricorn).

Daca ne-am afundat in miezul unei crize, acum ar putea fi momentul sa intelegem cum o depasim, sa gasim raspunsuri la intrebari fundamentale si astfel sa mai crestem putin.
Intram intr-o perioada de amplificare a fenomenului spiritual, a activitatii spirituale desfasurata in mod curent, normal. Este important sa evitam extremele si, sa acceptam si sa respectam normalitatea valorilor spirituale.

Este posibil sa simtim acum o reorientare catre sursa, pe care sa o regasim la locul ei, in interiorul nostru. Semnul Scorpionului, prin planetele care-l tranziteaza,   ne arata si intrebarea si raspunsul, si lectia si concluziile precum si calea de urmat.
Alegem, lansam si actionam pentru a materializa, dar intr-un mod nou, incercand sa folosim altfel, instrumentele pe care le avem la dispozitie.

Poate fi acum un moment potrivit sa intelegem diferenta intre a gandi si a cunoaste.
Gandirea poate aluneca din analiza in judecata.
Cunoasterea doar se dezvaluie, nu are nevoie de justificare.

Astfel, ultima saptamana de mers aparent retrograd al planetei Mercur, dupa aceasta Luna Noua, ne poate fi de mare folos in reconcilierea si reconectarea cu sursa interioara. Mai ales pentru ca eclipsele mai sunt considerate momente de reconectare la sufletul nostru – de dezvoltare a conexiunii sau resetarea ei, in functie de faza in care ne aflam fiecare dintre noi pe drumul lucrului cu sine.

In functie de cum ne lasam acum atrasi in fluxul sincronicitatilor (Pluton in mers direct) si in functie de cum intelegem sa folosim  acest flux (Uranus Retrograd), construim schimbarea, pana la urmatorul moment critic Uranus-Pluton din aprilie anul viitor, cand, vom incerca sa integram in planul nostru de viata “noul”, sub orice forma va apare (Pluton va fi in mers aparent retrograd si Uranus direct).

Lasati-va in voia calatoriei interioare, observati peisajul si alegeti nuantele in care vreti sa-l colorati.
Si scoateti afara trairea.
Acesta ar putea fi subiectul pentru nota zece al extemporalului perioadei care urmeaza – sa aratam exteriorului ce simte interiorul.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: