Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 15 decembrie 2013

Ce facem astazi ? 15-21 decembrie 2013 Luna Plina si solstitiul de iarna.
Intram in saptamana solstitiului de iarna, perioada de introspectie la maxima profunzime interioara. Momentul solstitiului este marcat de intrarea Soarelui in semnul Capricornului care se produce vineri 21 decembrie.
Pana atunci insa, trecem prin faza de Luna Plina a ciclului lunar curent care a inceput cu Luna Noua in semnul Sagetatorului (pe 3 decembrie 2013). Iar intre Luna Plina si solstitiul de iarna, planeta Uranus isi reia mersul direct.

Luna Plina se formeaza marti 17 decembrie cu Luna la gradul 26 in semnul Gemenilor, si ne transmite o influenta energetica care ne este de folos in procesul de autoanaliza stimulat in perioada solstitiului de iarna.

Traversam cateva zile in care putem vedea mai limpede experientele traite pe parcursul anului si putem extrage un inteles care sa ne motiveze in continuare, care sa ne ajute sa ne regrupam in jurul intentiilor noastre.
Este important sa observam cum folosim sau nu, atentia noastra.
Catre ce orientam atentia, acum ?
Daca suntem atrasi catre trecut, observam, formulam concluzii si revenim in prezent stabilizand intentia. Nu ramanem acolo oftand. Asta nu schimba trecutul. Dar intelesul extras poate schimba viziunea prezentului, cu care incepem sa construim scopul ales.

Suntem inspirati, daca avem incredere in mecanismul inspirational.
Neincrederea ne poate atrage in confuzie.
Acest lucru poate fi valabil oricand, dar in aceste zile chiar am putea vedea cum functioneaza.

Dar daca alegem increderea si daca alegem sa folosim indrumarea, reusim sa miscam energiile in sensul ales de noi. Suntem intr-o perioada de practica la capitolul “miscarea energiilor”.
Contextul astral ne ofera conditiile (anumite situatii) precum si instrumentele (influentele energetice) cu care sa lucram. Noi alegem daca acceptam conditiile si daca folosim instrumentele.
Prin urmare, atentia, alegerea si intentia sunt cuvinte cheie cu care ne reorganizam continuu in jurul scopului. Si in urmatoarele zile, pana la sfarsitul anului, ne putem demonstra responsabilitatea cu care folosim instrumentele precum si spatiul disponibil (situatiile necesare).

In ziua solstitiului de iarna, planeta Venus intra in mers aparent retrograd si formeaza, cu o limita larga a orbului, o cuadratura cu Nodul Nord. Urmeaza sa refaca acest aspect in primavara, la inceputul lunii martie cand, in trecere spre semnul Varsatorului, va participa la crucea cosmica, alaturi de Luna (si Nodul Sud) la granita dintre Berbec si Taur, Lilith (care va trece in semnul Racului) si Nodul Nord (aflat la granita intre Scorpion si Balanta) alaturi de Marte pe ultimul grad din Balanta.
Ar fi potrivit sa fim atenti acum la ce se intampla cu sentimentele noastre, la ce simtim in zona relatiilor afective, pe orice directie. Este important sa observam mai mult ce daruim, si care este starea din care daruim.
Eventual, sa ne preocupe din ce in ce mai putin ceea ce asteptam.

Traversam si ultimele zile ale perioadei de post, care ar putea fi privit ca pe un timp terestru  al reorganizarii interioare. Va invit sa cititi un punct de vedere asupra acestui subiect intr-o postre mai veche despre “Postul Craciunului”.

   Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii, 
       in articolul preluat de Revista Avantaje.

Dupa Luna Plina intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: