Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 23 ianuarie 2011

Semnul Varsatorului






   Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic”, si insotim acum Soarele la schimbarea tonului vibrational. Altfel spus, Soarele paraseste zodia Capricornului si intra in zodia Varsatorului.
Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice despre constelatii si semne zodiacale.

Constelatia Varsatorului este formată dintr-o stea dublă și circa 62 de stele mai slabe și mai multe nebuloase. Este considerata una din cele mai vechi constelatii. In centrul ei un numar de patru stele sunt asezate in forma de Y, forma ce a fost denumita amfora, sau vasul cu apa.
Din aceasta constelatie face parte si nebuloasa Helix, denumita si “ochiul lui Dumnezeu” datorita formei deosebite care seamana cu un ochi imens in spatiul cosmic.

Intrarea Soarelui in semnul Varsatorului simbolizeaza milocul iernii, somnul adanc al naturii care, se pregateste pentru reluarea unui nou ciclu de viata.

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. In intervalul de timp in care Soarele traverseaza Varsatorul, se poate sa redescoperim natura noastra creativa, sa reactivam altruismul launtric si sa-l manifestam cu mai mare incredere.

De asemenea se poate accentua nevoia de cunoastere si de impartasire a cunosterii dobandite, precum si interesul pentru tot ce reprezinta “noul” in viata noastra si in jurul nostru. Este posibil sa creasca interesul pentru aspectul spiritual al vietii. Activitatile de orice fel devin mult mai intense, oamenii se implica mai mult si mai hotarat in ceea ce fac, informatia circula mai repede si pe mai multe directii iar noi avem capacitatea de a o sintetiza si de a o valorifica mult mai bine.

Relatiile de orice fel se pot inchega mai bine iar cele importante se pot dezvolta intr-un sens foarte profund. Putem interactiona mai bine sau mai armonios cu grupuri sau diferite organizatii sau, putem constitui (mai usor sau cu mai mult succes) un grup de interes comun.

Cei care acorda atentie propriei evolutii spirituale, pot realiza acum o mai mare deschidere in plan mental, pot dobandi intelesuri profunde in legatura cu spiritualizarea vietii de zi cu zi si, pot reusi o imbinare a logicii umane cu logica divina.

   Semnul Varsatorului este reprezentat de doua linii ondulate, suprapuse, pastrand aceeasi distanta intre ele  - ce configureaza schematic curgerea apei ca simbol al cunoasterii.
Aceasta reprezentare sugereaza raspandirea cunoasterii, in mod similar propagarii undelor, in egala masura in planul material (linia inferioara) precum in cel energetic (linia superioara), prin deschiderea mentala si prin dezvoltarea intuitiei.

Putem percepe astfel mesajul subtil al Varsatorului care, ne indeamna sa lasam mintea libera si sa-i urmam zborul catre maine, catre cele mai inalte intelesuri si catre cele mai noi descoperiri.

Pe harta natala, semnul Varsatorului ne arata directia pe care nativul cauta libertatea, precum si noutatea, mai ales sub forma cunoasterii si prin vehicularea informatiei. De asemenea ne arata domeniul de viata prin care, experimentand, nativul isi trezeste constiinta.

In corelare cu corpul uman, semnul Varsatorului guverneaza gambele, gleznele.

Cum interactionam cu nativii Varsator

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale la intrarea Soarelui pe segmentul Varsatorului.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem rezolva ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce vom deveni.
Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)
Spor si succes!

Niciun comentariu: