Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 19 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 19.01.2011 – cum interactionam cu Luna Plina ?


Luna Plina
Aspectul de Luna Plina se formeaza in aceasta seara in jurul orei 23.30.

Aceasta zi este foarte importanta din punct de vedere energetic, pentru ca face parte din seria momentelor de gratie pe care le traim de la ultima Luna Plina ce s-a format in decembrie, chiar inainte de solstitiul de iarna, cand s-a produs si eclipsa totala de luna, dupa care a urmat trecerea in noul an, insotita la cateva zile de eclipsa partiala de soare.

Fiecare dintre aceste evenimente astrale au avut o puternica semnificatie energetica care ne-a aratat, fiecaruia in parte, acelasi lucru de fiecare data : unde ne aflam pe drumul nostru in viata si care ne-au ajutat sa ne lamurim incotro mergem de acum inainte.

Astrele si “cerul” ne ajuta, in sensul deplin si profund al logicii divine, si repeta mesajul, de fiecare data altfel dar in acelasi context energetic de baza, punand accentul si toate reflectoarele pe sensul vietii noastre.

Si acest aspect de Luna Plina care se formeaza cu Soarele in semnul Capricornului si Luna in semnul Racului, din nou pe ultimul grad al acestor zodii, ne arata acelasi lucru, din nou, cu si mai multa claritate dar si cu indemnul ferm de a face pasul pe care nu l-am facut inca – sa ne lamurim interior ca mergem in directia cea mai buna, ca ne palce drumul pe care l-am ales acum si ca acest drum ne ofera posibilitatea sa ne valorificam intregul potential.

Nu trebuie sa ne sperie aceste alegeri sau schimbarile care se produc in viata noastra, pentru ca in continuare, anul acesta si in anii care vor veni, schimbarea va face parte din viata noastra. Fie ca vom schimba mai des directia fie ca vom schimba mai des modul in care ne manifestam, totul are rostul de a ne valorifica pe noi insine, la maxim, de a trai complet si intens toate experientele de care avem nevoie pentru a creste.

Acest moment de Luna Plina este cu atat mai semnificativ, pentru ca maine Soarele va intra in semnul Varsatorului, si ne va ajuta sa ne deschidem mintea, inima si sufletul catre tot ce inseamna NOU in viata noastra. Si de asemenea, ne va aduce eliberarea si curajul pentru a pasi in noua directie

Primiti astazi darul energetic si lasati-l sa va umple cu tot ce este pentru voi, cu increderea ca veti sti cum sa-l valorificati la momentul potrivit.

Sunt valabile recomandarile pe care le-am facut si in alte mimente de Luna Plina.

Influenta energetica a Lunii Pline se simte cu cateva ore inainte (14-18 ore) dar si dupa acest moment. Emotiile se manifesta la un nivel maxim. Este bine sa fim constienti, sa ne amintim acest lucru atunci cand suntem  provocati sau cand avem tendinta de a ne lupta cu toata lumea.

Faza de Luna Plina este un moment de energie maxima dupa care incepe faza de descrestere a Lunii. In cele doua saptamani de descrestere, influenta energetica a lunii ne ajuta sa inchegam actiunile demarate in faza de crestere.

 Ca intotdeauna in faza de descrestere a Lunii, unele proiecte se pot incheia, sau, altfel spus acum e o perioada potrivita sa facem totul pentru a le finaliza cu succes, iar in cazul altora, putem face pasi importanti pentru concretizarea planurilor in sensul dorit. Urmeaza doua saptamani in care tratamentele medicale sau alternative (mai ales) au efect sporit; efortul pentru a slabi are un rezultat mai bun, oricum e bine ca o cura de slabire sa inceapa in perioada de descrestere a lunii; in aceasta perioada ne tundem daca vrem ca parul sa creasca mai incet; este vremea strangerii recoltei (sau a inceperii stransului recoltei) indiferent la ce roade ne referim – fie ca este vorba de agricultura, gradina, sau un ghiveci cu plante, sau fie ca e vorba de roadele oricarui proiect sau oricarei actiuni intreprinse. In aceasta perioada pot veni laude mult asteptate sau recunoastrea unor merite sau a unor eforturi depuse. Asa ca e bine sa facem ceva pentru asta, nu doar sa le asteptam.

Aminteste-ti ca suntem energie in miscare intr-un ocean energetic infinit; cel mai bine ar fi sa avem in vedere “regulile de circulatie si legile de transformare” a energiei pentru ca astfel putem interactiona constient cu vibratiile cosmice si putem realiza transformarile cu randamentul optim : cu minim de costuri - suferinta, si profit maxim - multumire, implinire.
Spor si succes !

Niciun comentariu: