Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 20 decembrie 2010

Ce facem astazi ? 20.12.2010 – cum interactionam cu “Luna Plina” ?


Luna Plina
Urmatoarea faza de Luna Plina se produce in ziua de 21 decembrie in jurul orei 10.00.
Luna se afla in opozitie cu Soarele si se vede intreaga pe cer.  Ambele luminarii ne ofera acest aspect astral pe ultimul grad al zodiilor pe care le strabat acum – Luna in Gemeni si Soarele in Sagetator. Este al treilea moment de Luna Plina care se produce pe ultimul grad al unei zodii, anul acesta, si tocmai pe finalul anului si intr-un context energetic deosebit care sugereaza “transformarea” imediata, astfel ca ne putem gandi la ideea de incheiere, finalitate, inchidere de ciclu, schimbare de situatie si mai ales de nivel vibrational.

Influenta energetica a Lunii Pline se simte cu cateva ore inainte (14-18 ore) dar si dupa acest moment. Emotiile se manifesta la un nivel maxim. Este bine sa fim constienti, sa ne amintim acest lucru atunci cand suntem  provocati sau cand avem tendinta de a ne lupta cu toata lumea.

Cateva ore mai tarziu, dupa miezul noptii, Soarele paraseste semnul Sagetatorului si intra in zodia Capricornului. Traim  momentul solstitiului de iarna, noaptea cea mai lunga si ziua cea mai scurta. Schimbam registrul vibrational prin trecerea Soarelui dintr-o zodie in alta, dar schimbam si ritmul de viata.

La aceasta faza de Luna Plina, Luna, Pamantul si Soarele,  se pozitioneaza pe aceeasi axa si se produce o eclipsa totala de Luna. Aceasta eclipsa este  in legatura energetica cu eclipsa partiala de Soare din data de 4 ianuarie 2011.

Intreaga perioada de timp cuprinsa intre faza de Luna Plina din 21 decembrie si pana pe 6 ianuarie 2011 (Boboteaza) este supusa unei strategii complexe de lucru energetic, spiritual. Curentii cosmici revarsa asupra planetei Pamant adevarate valuri de energie, care vor atinge un maxim la eclipsa de Soare din ianuarie.

Aspectele astrale care insotesc acest context energetic ne arata ca cele mai profunde emotii ale noastre vor iesi la suprafata, chiar daca le-am ingropat adanc in sufletul nostru si ne-am prefacut ca nu le dam atentie. Acum isi vor cere drepturile de manifestare, si daca vom reusi sa le privim cu toata intelepciunea inimii, le vom elibera  transformandu-le constructiv.  Este foarte potrivit si sanatos sa respiram adanc in fata oricarei provocari, sa ne amintim ca nenumarate fluxuri energetice, in drumul lor catre Pamant, strabat aura noastra si ne incarca cu tot ce avem nevoie, pentru a putea face tot ce avem de facut, fiecare pe drumul sau. Nimic nu este in plus, nimic nu este inutil, tot ce apare in calea noastra este acolo cu un scop necesar si important pentru fiecare dintre noi.

Daca reusim sa modelam manifestarile emotionale atunci vom putea prelua intreg potentialul pe care ni-l ofera Soarele impreuna cu celelalte planete ce stau fata in fata cu Luna – Mercur (in miscare aparent retrograda), Pluto conjunct cu Nodul Nord (sensul vietii) si Marte care tine si el aproape.
Altfel spus vom avea acces la un nou mod de intelegere a vietii, si la o noua perspectiva asupra intregului ce suntem fiecare si cu totii impreuna, de pe un alt nivel, mai inalt, de observare si analiza.

In acelasi timp si sentimentele noastre se vor reaseza pe alte baze, ne vor cere recunoastere, reformulare, reconstructie.

Este un moment delicat si puternic in acelasi timp. Aspectele si directiile de actiune pot sa para de nedepasit, sau de necrezut, dar, tot astrele ne dau si forta si curajul sa facem ce avem de facut, ce am amanat sau ce am evitat sa facem, in alt moment potrivit, anterior. Exista o determinare exterioara care nu ne mai lasa sa pierdem timpul si care va declansa dorinta si hotararea interioara de a ne redescoperi profunzimile spirituale si scanteia divina.
Suntem ajutati, suntem ghidati, intuitia functioneaza si bariera dintre lumea vazuta si cea nevazuta va fi ridicata in toata aceasta perioada, pana pe 6 ianuarie.

Faza de Luna Plina este un moment de energie maxima dupa care incepe faza de descrestere a Lunii. In cele doua saptamani de descrestere, influenta energetica a lunii ne ajuta sa inchegam actiunile demarate in faza de crestere. Cu atat mai mult acum la final de an si in aceasta perioada de transformare profunda la nivel individual dar si in masa, la nivel planetar, se vor regla multe “conturi” mai ales  relationale, vom da examene pentru a incheia unele lectii de viata, si pentru a putea intra astfel intr-un nou ciclu de “scolarizare” ce va incepe odata cu eclipsa partiala de Soare din ianuarie.

 Ca intotdeauna in faza de descrestere a Lunii, unele proiecte se pot incheia, sau, altfel spus acum e o perioada potrivita sa facem totul pentru a le finaliza cu succes, iar in cazul altora, putem face pasi importanti pentru concretizarea planurilor in sensul dorit. Urmeaza doua saptamani in care tratamentele medicale sau alternative (mai ales) au efect sporit; efortul pentru a slabi are un rezultat mai bun, oricum e bine ca o cura de slabire sa inceapa in perioada de descrestere a lunii; in aceasta perioada ne tundem daca vrem ca parul sa creasca mai incet; este vremea strangerii recoltei (sau a inceperii stransului recoltei) indiferent la ce roade ne referim – fie ca este vorba de agricultura, gradina, sau un ghiveci cu plante, sau fie ca e vorba de roadele oricarui proiect sau oricarei actiuni intreprinse. In aceasta perioada pot veni laude mult asteptate sau recunoastrea unor merite sau a unor eforturi depuse. Asa ca e bine sa facem ceva pentru asta, nu doar sa le asteptam.

Aminteste-ti ca suntem energie in miscare intr-un ocean energetic infinit; cel mai bine ar fi sa avem in vedere “regulile de circulatie si legile de transformare” a energiei pentru ca astfel putem interactiona constient cu vibratiile cosmice si putem realiza transformarile cu randamentul optim : cu minim de costuri - suferinta, si profit maxim - multumire, implinire.
Intra in acest culoar de “zbor energetic” cu mintea deschisa si inima curata, pentru ca atunci cand vei iesi, pe 6 ianuarie 2011, intelepciunea dobandita a inimii tale sa-ti poarte sufletul spre cea mai frumoasa si luminoasa prezenta a omului ce esti.

Spor si succes !

Niciun comentariu: