Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 8 decembrie 2010

Ce facem astazi ? 8-10 decembrie 2010


Galaxia Abell
8 decembrie 2010
Planeta Marte schimba registrul vibrational si intra in semnul Capricornului. De astazi suntem mai energici, mai puternici si mai hotarati sa materializam ideile si planurile noastre. Atentie insa sa nu preluam aceste influente astrale pe nivelul vibratoriu al extremelor, sa nu actionam impulsiv, brutal sau calcand in picioare pe cei care nu tin pasul cu noi.
Aceasta influenta astrala vine sa completeze colaborarea Soare-Luna de astazi, si, daca vrem sa ne mentinem in tandem cu mersul lunii, aceasta zi este potrivita sa facem  “investiti” in proiectele noastre, in planurile pe care le-am facut la momentul de Luna Noua; investitia poate fi si un efort personal, implicarea constienta in mersul lucrurilor, folosirea talentelor sau a abilitatilor practice pe care le-am dezvoltat deja sau pe care ne-am propus sa le dezvoltam pentru atingerea scopului propus.
Mai avem doua zile de mers direct al planetei Mercur, care incepand cu data de 10 decembrie intra in mers aparent retrograd. Sa folosim aceasta perioada care ne sustine in concretizarea ideilor si a gandurilor noastre, pentru a lua deciziile necesare si pentru a stabili cum le vom pune in aplicare. Aceasta pentru ca intre 10 si 30 decembrie, in perioada de retrogradare a lui Mercur, este mai potrivit sa nu luam decizii si sa nu initiem actiuni, relatii, sau contracte noi, ci este mult mai bine sa analizam rezultatele pe care le avem si sa aducem corectii acolo unde consideram ca este necesar.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: