Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 30 decembrie 2010

Revelionul 2011 – o punte intre doua eclipse !


31.12.2010 – Revelionul energetic – o punte intre doua eclipse !
Asa cum am mai aratat deja, ne aflam acum pe un traseu energetic extraordinar pe care fiecare dintre noi l-am perceput mai puternic sau mai subtil, in functie de deschiderea fiecaruia catre aspectul spiritual al vietii.
Intr-un fel sau altul, fiecare om de pe planeta Pamant traieste un moment de cotitura al vietii. Unii poate ca deja vad asta, si se straduiesc sa participe constient la “potrivirea” lucrurilor. Altii poate ca vor vedea mai tarziu, dupa ce totul se va aseza, intr-un mod ce li se va parea atunci, ca fiind “cel mai bun”.

Actiunea, asezarea/reasezarea si potrivirea lucrurilor se deruleaza pe primele grade din Capricorn; in acel domeniu de viata pe care, in tema natala, se suprapun primele 5 grade ale Capricornului, unde se afla acum planeta Pluto si Nodul Nord (“sensul vietii”). Celelalte planete, prin traseul pe care-l parcurg si prin aspectele pe care le construiesc in aceasta perioada, nuanteaza actiunea principala, pe care o genereaza Pluto si NN – Mercur a travesat de doua ori aceasta zona si urmeaza sa revina pentru a treia oara, in mers direct, Marte de asemenea a tranzitat aceasta zona de curand, iar Soarele tocmai se desprinde de Pluto. Tandemul Jupiter – Uranus intervine oarecum surprinzator, provocandu-ne sa actionam, oferindu-ne ocazia sa facem ce trebuie facut, acum, fara sa mai avem alt ragaz. Venus si Neptun ne ofera un zbucium interior care ar trebui sa ne ajute sa intelegem ca iubirea este aceeasi, indiferent pe ce directie o daruim si ca, de fapt, ar trebui sa o transmitem oricand pe orice directie. Saturn ne impinge si el de la spate si ne ofera gandul si cuvantul potrivit daca, avem rabdare sa le folosim la momentul potrivit.

Pentru cei care studiaza astrele, perioada ce o traversam de ceva timp si mai ales cea dintre cele doua eclipse este un izvor nepretuit de informatii si de adevarata intelepciune, generatoare de trairi intense care ne pot conduce catre concluzii importante din punct de vedere astrologic.

Scopul nostru, asa cum l-am formulat de la inceput, este sa venim in sprijinul  utilizatorului de informatie astrologica. Pentru cei care nu studiaza dar doresc sa foloseasca cunoasterea astrologica, putem transpune acest ”labirint energetic” intr-o idee principala, asupra careia am revenit de mai multe ori in ultimul timp.

Planeta Pamant se pregateste pentru un pas important in evolutia sa. Intreg Cosmosul lucreaza pentru a ne oferi tot ce avem nevoie ca sa putem face si noi pasii necesari astfel incat sa insotim planeta in experienta minunata ce urmeaza sa o traim. 

Si ce avem nevoie de fapt? Sa vedem ce nu am facut si sa avem din nou ocazia sa facem, sau sa vedem ce nu am facut bine si a sa avem ocazia sa corectam. Fiecare dintre noi ne-am confruntat cu aceste aspecte, sub diverse forme, in ultimul timp. Daca nu recunoastem acum, vom avea alta ocazie sa recunoastem. Important este sa vedem ce este de vazut si sa facem ce este de facut. Pentru ca, asa cum am mai spus, nu prea mai avem timp pentru amanare, si nici nu prea mai avem dreptul la reexaminare.

Sub o forma sau alta, fiecare om are acum ocazia sa se redescopere, sa se reevalueze, sa se reconstruiasca. Avem posibilitati diferite de a ne “reorganiza interior” astfel incat sa ne recentram in jurul scanteii divine (christului launtric) - centrul de greutate al fiintei ce suntem. Si asta nu trebuie sa o facem neaparat in limitele si rigorile unei teorii religioase, nu este necesar sa ne raportam la o “definitie” a lui Dumnezeu, indiferent cum l-au descifrat sau inteles oamenii pana acum si, nici la vreun set de legi, stabilite cine stie cum, de cine si cand.

Daca ne dorim contactul interior cu scanteia divina si daca ne dorim contactul “exterior” cu lumea divina, atunci il vom simti si va functiona.

Si cum vom sti lucrul acesta ? – inima ne va incalzi pieptul si vom putea simti aceeasi iubire pentru oricine si pentru orice. Si deocamdata, atat ne cere planeta Pamant si lumea divina. Pamantul va trece peste un prag si va pasi intr-o noua lume, in care viata se va cladi pe o dimensiune spirituala mai inalta.

Planul energetic (divin) ne asteapta sa pasim in lumina, cu mintea deschisa, inima calda si sufletul inaripat, pentru a putea insoti planeta in noua calatorie.

Va doresc o navigare lina printre curentii cosmici si un inceput de an nou cu multe bucurii.
Ne vom reintalni inainte de eclipsa de soare, pentru a ne pregati interactiunea cu influentele astrale.
Sa ne bucuram pentru tot ceea ce suntem si pentru ceea ce devenim in fiecare clipa.
Sa fim recunoscatori pentru tot ce ni se ofera si sa folosim totul cu drag si cu intelepciune.
Inima noastra este libera; sa avem curajul sa o ascultam.
La multi ani!

Niciun comentariu: