Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 14 decembrie 2010

Se apropie solstitiul de iarna !13 decembrie 2010

Mai este o saptamana pana la solstitiul de iarna si pana la Luna Plina. Suntem pe final de ciclu cosmic, iar ideea de contractare – concentrare se manifesta la maximum. Pana si planetele s-au grupat pe cercul zodiacal si si-au concentract actiuneape doua directii semnificative.
Grupul de planete din zodia Pesti –Jupiter si Uranus, alaturi de care se afla Lilith si carora li s-a alaturat si Luna astazi, pentru scurt timp,- sunt intr-o relatie tensionata cu Soarele din Sagetator. Ne indruma sa ne deschidem catre aspectul spiritual al vietii, luptandu-ne cu propriile prejudecati sau false convingeri. 
In acelasi timp, grupul din Capricorn – Pluto, Marte, Mercur in miscare aparent retrograda, impreuna cu Nodul Nord (sensul vietii) sunt in relatie armonioasa cu Venus din Scorpion. Se pare ca forta gandului si a cuvantului este mai puternica ca niciodata. 
Traim o perioada prielnica pentru autoanaliza, pentru reconsiderarea scopurilor noastre si pentru restabilirea prioritatilor.  Putem vedea ce nu merge bine si putem intelege de ce se intampla asta. Putem stabili cum anume sa corectam ce am facut gresit sau ceea ce pur si simplu nu se potriveste. 
Totul se desfasoara pe fondul deschiderii catre ceilalti, al colaborarii cu partenerul, coechipierul sau cu intreaga echipa, - ceea ce presupune rabdare, intelegere sau macar toleranta, sau poate chiar manifestarea iertarii si iubirii pentru cel de alaturi. 
Suna ca o poveste de Craciun, dar chiar asta este si chiar se intampla. Depinde de fiecare daca ramane doar cu povestea sau cu bucuria experientei dobandite.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: