Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Provocarea lui Venus !



Planetele Venus si Uranus isi impletesc fluxurile energetice intr-un aspect de cuadratura vreme de cateva zile, incapand de duminicam 30.01.2011.

Aceasta influenta astrala se suprapune peste miscarea aparent retrograda a lui Saturn, in semnul Balantei, care deja ne invitase sa ne revizuim atitudinea in orice forma de asociere si de parteneriat. Astfel ca in urmatoarele zile sentimentele noastre vor avea un rol important in experientele de viata pe care le vom trai.

Este posibil sa apara situatii aparent conflictuale care sa ne ajute sa descoperim nuante noi in felul in care intelegem sa ne construim si sa dezvoltam relatiile sentimentale. Sau este posibil ca un anume element surpriza sa aduca la suprafata lucruri nespuse, sau neasumate, sau poate chiar informatii noi care sa ne ajute sa reconsideram modul in care ne manifestam sentimentele sau in care intelegem, acceptam si primim manifestarea celorlalti.

Aceasta perioada poate constitui factorul declansator al lectiilor lui Saturn din aceasta perioada de retrogradare. Acum se pot declansa situatii sau evenimente care sa ne determine sa ne insusim aceste lectii si, sa incepem sa trecem in revista anumite relatii precum si modul in care le-am gestionat pana acum.

In aceasta perioada de mari transformari ale planetei pe care traim noi, oamenii, Universul a redus drastic orice termen de ragaz. Nu ne mai lasa sa pierdem “timpul”, - asa cum il cunoastem noi – si ne cere sa fim hotarati si fermi, sa construim frumos sau de loc.

Astfel ca dupa ce am facut alegerile cuvenite privind drumul nostru in viata – intre cele doua eclipse de luna si de soare – si dupa ce, intr-un fel sau in altul, in cursul lunii ianuarie ne-am angajat pe drumul ales, acum se armonizeaza echipele. Astrele ne cer si, ne si ajuta, sa recunoastem adevaratul sens al implicarii sau al neimplicarii noastre sentimentale. Sa reevaluam corect directia in care ne indreptam si sa facem corectiile necesare.

Pe durata manifestarii acestui aspect astral, planeta Venus isi schimba vibratia, parasind semnul Sagetatorului si intrand in semnul Capricornului. Cumva, si noi ne vom schimba starea de spirit, vom deveni mai seriosi, mai sobri si ne vom retrage mai mult spre zona de confort interior, de unde vom face toate observatiile si analizele necesare procesului de transformare pe care tocmai l-am inceput.

Putem face totul in mod armonios, fara sa ne luptam cu tensiunile emotionale, ci lasandu-le sa treaca prin noi si eliberandu-le prin intelegerea motivului care le-a generat. Astfel putem dialoga in echilibru, ascultandu-i si pe celalti si, putem reaseza orice relatie pe un nivel de intelegere superior.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: