Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 23 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 23.01.2011


JUPITER
Aseara marele benefic al zodiacului, Jupiter, a parasit semnul Pestilor si a intrat in semnul Berbecului.
In sfarsit trecem la actiune. Ne va cuprinde un entuziasm mental, schimbul de idei se intensifica, avem mai multa incredere in fortele proprii si o mare dorinta de libertate.
Toate planurile pe care le-am pregatit, verificat si reverificat in ultima perioada, pot intra acum in faza de materializare.
Prin aspectele astrale care se formeaza este accentuata si mai mult dorinta de libertate, de exprimare libera, initiativa, nevoia de actiune. De aceea este important sa folosim intelepciunea stimulata de Jupiter si sa fim dinamici, creativi si constructivi, fara sa devenim razboinici, mandri si imprudenti, mai ales ca simtul dreptatii se acutizeaza.
Urmeaza cateva zile de stabilitate sentimentala, in care ne vom alina ranile interioare si ne vom asuma responsabilitati parteneriale.
Dupa o perioada destul de lunga in care am avut parte de tot felul de experiente care fie ca ne-au tinut pe loc, fie ca ne-au readus in atentie planurile noastre si ne-au determinat sa le reevaluam si sa le reconstruim, acum pornim la treaba.
Totusi, ca sa nu ne aruncam imprudent inainte, avem cateva zile parte si de o frana astrala, prin aspectul dintre Mercur si Saturn, care ne ajuta sa ne acomodam cu dinamica Berbecului. Dialogul va fi mai temperat si gandirea posibil sa fie mai rigida.
Spor si succes !

Niciun comentariu: