Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 26 ianuarie 2011

Ce facem astazi ? 26.01.2011 - Saturn ne invita la o recapitulare.


Planeta SATURN
Astazi planeta Saturn a intrat in meres aparent retrograd si isi va relua mersul direct abia la jumatatea lunii iunie. Aceasta schimbare de ritm astral coincide cu momentul celui de al doilea patrar al ciclului fazelor lunii, astfel ca este posibil sa avem o zi tensionata. Se poate sa vedem mai usor si mai clar greselile pe care le-am facut si asta ar putea genera o stare de nemultumire sau chiar revolta interioara. Sa analizam totul cu rabdare si sa lasam luarea deciziilor pe maine.

Aceasta schimbare de directie in mersul planetelor, se raporteaza doar la punctul nostru de observatie, de pe planeta Pamant. In realitate planetele isi urmeaza cursul firesc pe propria traiectorie in jurul Soarelui. Cele mai indepartate au si traiectorii mai lungi, ciclul miscarii lor de revolutie este mai mare si, datorita miscarii complexe a corpurilor ceresti in spatiu, pozitia relativa a planetelor fata de punctul de observatie de pe Pamant creeaza uneori aceasta iluzie a mersului retrograd.

Din punct de vedere energetic emisiile planetare au anumite caracteristici specifice in aceste perioade de retrogradare. Influenta energetica a unei planete in mers retrograd ne ajuta sa intelegem daca si cum ne-am abatut de la calea optima, in domeniul de viata tranzitat de planeta respectiva.

Daca in acest interval de timp suntem atenti la situatiile aparent conflictuale care se creeaza si incercam sa intelegem cauza care le-a generat precum si in ce masura am contribuit si noi la aparitia lor, la sfarsitul perioadei de retrogradare suntem mai maturi si mai intelepti iar experienta dobandita ne ajuta sa facem corectiile necesare, in sens constructiv, atunci cand planeta isi reia mersul direct.

Planeta Saturn este considerata inteleptul zodiacului. Este planeta prin care planul divin ne ajuta sa invatam cele mai importante lectii de viata si poate ca din acest motiv ele par si cele mai dificile. Saturn este ghidul, indrumatorul care actioneaza cu fermitate, dar intotdeauna spre binele nostru. Ne aduce obstacole, dar nu ca sa ne blocheze, ci ca sa ne caleasca. Ne ofera intarzieri sau amanari, dar nu ca sa ne incurce ci ca sa ne pregatim mai bine. Orice “blocaj aparent” care apare intr-o perioada de tranzit retrograd al lui Saturn reprezinta de fapt o adevarata raza de soare care ne ajuta sa vedem ceea ce nu este bine asezat in schema de ansamblu a lucrurilor si, sa intelegem cum anume putem actiona pentru a indrepta situatia, si astfel sa ne continuam drumul in conditii optime.

Acum, Saturn si-a inceput mersul retrograd tocmai cand ne oferise un oarecare calm sentimental sau poate chiar un sprijin intr-o confruntare a sentimentelor, dar si o lectie de comunicare.

Pastati-va claritatea si linistea sentimentala daca ati reusit sa o dobanditi in ultimele zile, si priviti in continuare lucrurile, (din acest punct de vedere, al sentimentelor voastre) cu rabdare si cu dorinta de a intelege, si situatia dar mai ales pe celalalt.

Daca ati avut in aceasta saptamana o experienta dificila sau poate doar neplacuta in planul comunicarii, veti avea ocazia in zilele urmatoare sa va intelegeti modul de a gandi precum si atitudinea pe care ati avut-o. Astfel ca, ulterior, atunci cand se va ivi din nou momentul potrivit veti putea sa retraiti aceasta experienta cu toata intelepciunea dobandita acum.

Saturn ne va ajuta acum sa intelegem “asocierea” si sa invatam sa lucram in echipa. Si pentru aceasta, ne va ajuta mai intai sa ne plasam intr-o zona de echilibru interior. In functie de harta natala a fiecaruia, echipa poate insemna un parteneriat de orice fel, familia, prietenii sau planul social in intregimea lui; sau poate insemna doar lucrul cu sine insusi. Locul unde se aseaza acum Saturn pe harta natala este zona in care noi vom avea ocazia sa gasim un echilibru, deschizandu-ne totusi catre ceilalti.

De asemenea observam ca aceasta miscare aparent retrograda a lui Saturn, in semnul Balantei se suprapune peste mersul neobisnuit de rapid al lui Jupiter in semnul Berbecului. Cumva astrele ne ajuta sa ne angajam pe drumul nostru intr-un mers rapid si hotarat, dar ne ofera si posibilitatea de a face asta cu intelepciune si rabdare, si mai ales cu o mai mare responsabilitate.

Prin urmare, sa fim atenti la indrumarea pe care o primim prin lectiile de viata din perioada urmatoare, pentru ca in felul acesta vom putea valorifica mult mai bine intregul potential pe care ni-l ofera Jupiter prin oportunitatile cu care ne vom intalni in aceasta prima jumatate a anului.
Iar in momentul in care Saturn va reintra in mers direct, tot ceea ce vom “construi” pana atunci, se va aseza pe un fagas stabil.
Spor si succes !

Niciun comentariu: