Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 21 iulie 2014

Ce facem astazi ? 21-26 iulie 2014





  Urmeaza o saptamana foarte dinamica din punct de vedere energetic, cu schimbari de vibratie si de ritm, pe fondul carora se deruleaza o activitate importanta in planul mental.
Soarele intra in semnul Leului pe 23 iulie, Marte intra in semnul Scorpionului pe 26 iulie.
Sturn (Scorpion) revine in mers direct chiar de luni iar Uranus (Berbec) intra in mers retrograd de marti 22 iulie.
Soarele construieste conjunctie cu Jupiter pe 24-25 iulie, pe gradul 2 in semnul Leului.

Iar planeta Mercur interactioneaza cu cuadratura Uranus-Pluton (generatorul schimbarilor din viata noastra in aceasta perioada) -  marti se perfecteaza opozitie Mercur-Pluton iar joi cuadratura Mercur-Uranus.
Totul pe fondul influentelor pe care le primim de la planeta Jupiter, care a intrat deja de o saptamana in semnul Leului. Si este important, cred eu, ca Uranus incepe retrogradarea dintr-un aspect (destul de larg dar in limita de toleranta) cu Nodurile Lunare – conjunctie cu Nodul Sud si deci, opozitie cu Nodul Nord.

In functie de cum privim fiecare dintre noi, realitatea proprie, putem alege sa folosim influentele astrale intr-un mod sau in altul. Totul depinde de modul in care folosim atentia, orientand-o catre un scop sau altul, dupa cum ne stabilim prioritatile.

Avem in fata o saptamana in care putem folosi cu succes influentele astrale pentru a face o schimbare importanta in mecanismul logicii noastre.
Acest efort ne va creste capacitatea de a ne accesa resursele personale.
Iar acest efect (rezultat) ne va sprijini in schimbarile la care lucram, chiar acum.

Avem ocazia sa facem un exercitiu de un anumit tip de “gandire” cu scopul de a ridica logica la un nivel superior de procesare. Cand Uranus va reveni in mers direct si va face aspectul exact cu axa nodurilor lunare, este posibil sa extragem intelesuri foarte importante pentru noi, sa formulam concluzii asupra experientelor din perioada retrogradarii pe care va fi potrivit sa le si folosim, chiar atunci, prin reorganizarea intentiilor noastre - ianuarie-februarie, 2015. Pana atunci, evenimentele colective vor avea (si au deja) un rol important in schimbarea perceptiei noastre asupra lumii, schimbare care se produce oricat ne-am impotrivi noi sa vedem anumite lucruri.

Daca ne propunem sa traversam constient acest exercitiu si sa obtinem maxim de profit din el, ar fi potrivit sa incepem cu schimbarea perceptiei asupra noastra. Sa avem curajul sa ne vedem “altfel”, cu alti ochi, in alta lumina. Degeaba pasim si ajungem in alta Lumina, daca noi privim doar catre si prin Lumina veche.

Prin anii 2011-2012 ma visam foarte des privind catre o Lumina foarte puternica, pe care de fapt nu o puteam privi direct – la fel cum in realitate nu putem privi catre Soare, pe un cer senin in miezul zilei. In vis nu puteam vedea nici macar sursa acelei lumini. Oriunde ma aflam in vis – intr-o incinta sau in spatiu liber – nu puteam deschide ochii si, daca reuseam, simteam durerea si senzatia de orbire.
Ar fi momentul potrivit sa mentionez ca pentru mine, visele mele reprezinta simboluri si mesaje, de foarte multi ani, timp in care am avut experiente foarte interesante legate de “indrumarea prin vis” care mi-a aratat cum ma plasez in fluxul sincronicitatilor.
Sigur ca omuletul din mine, impreuna cu orgoliul aferent, s-a intrebat de ce nu pot eu sa privesc Lumina aceea, din moment ce oricum stiam ca e acolo, imi declarasem intentia si ma straduiam sa o folosesc. Si am simtit ca trebuie sa-mi schimb intelesurile pe care ma bazasem pana atunci, cu privire la ce reprezinta si cum pot folosi Lumina, in mod practic.

Pericolul, la nivel personal, in aceasta saptamana, este de a ne lasa atrasi in ambitiile orgolilui si astfel, sa ratam ocazia de a percepe intelegerea emotionala a experientelor.
Este important sa translam schimbarea din planul mental in atitudinea noastra si in experientele noastre.
Daca toata aceasta teorie a “puterii gandului” nu este doar o teorie ?
Daca noi chiar functionam altfel, oare nu ar fi minunat sa intelegem cum ?
Daca, chiar putem folosi acest “amanunt” in interesul nostru ? – nu ne-ar fi bine s-o facem ?

Logica noastra considera ca pentru a ajunge la un anume rezultat este necesar sa controlam traseul nostru pana acolo. Dar, daca  rezultatul dorit ne poate ghida de fapt, pe traseul optim, pe care logica nu-l “vede” in momentul initial ?

Logica noastra, la un anumit moment, reprezinta capacitatea noastra de a organiza informatiile si experientele si intelepciunea dobandita pana la acel moment.
Traseul parcurs pana la rezultatul dorit acum, va aduce un plus de cuprindere logicii noastre.

Noi privim (si folosim) logica (noastra) ca pe ceva bine definit si de “nezdruncinat”  - ca doar “e logic” :) – chiar daca fiecare experienta ne demonstreaza ca procesul de evolutie atrage si Logica  in schimbarea personala si de masa.

Avem ocazia acum, sa iesim de sub controlul limitelor noastre mentale, realizand in mod practic ceea ce denumim si, ceea ce unora dintre noi li se pare a fi un vis utopic :  o “expansiune a constiintei”.

Suntem in ultima saptamana din faza de descrestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale)

Niciun comentariu: