Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 7 august 2014

Ce facem astazi ? 7-11 august 2014




De fapt, ce facem in luna august ? in afara de faptul ca foarte multi dintre noi sunt in vacanta :)
Suntem in a doua saptamana a ciclului Lunar curent, care a inceput cu Luna Noua in semnul Leului, de pe 27 iulie. Urmeaza faza de Luna Plina pe 10 august, cu Luna la gradul 18 in semnul Varsatorului, moment care aduce influente energetice foarte intense si stari interioare aparent greu de exteriorizat.

Ne pastram echilibrul prin adaptare la oportunitati, la derularea experientei chiar daca aceasta iese din tiparul pe care l-am gandit noi. Oricare ar fi subietul lectiei curente cu care ne confruntam fiecare dintre noi, este important sa recunoastem si sa depasim frica (de viitor, de orice lipsa, de neacceptarea de catre ceilalti ) si sa ne adaptam la oferta evenimentelor.

Traim un timp potrivit pentru recunoasterea valorii proprii, intr-un mod sanatos, impacati, cu bucurie si cu recunostinta. Fara mandria orgoliului. Chiar daca aceasta apare, o transformam (tocmai pentru ca stim) prin recunoastere si prin acceptarea starii, in bucurie, simpla si sanatoasa.
Este important, mai ales acum, sa simtim si sa exprimam recunostinta pentru ce suntem si pentru ce avem la dispozitie, fara sa ne plasam pe o scara, pe o pozitie comparabila cu cei ce sunt si au, orice altceva, mai putin sau mai mult.

Daca privim orice harta astrala ca pe un mecanism in functiune, s-ar putea sa avem mai mult curaj si mai mult spor in interactiunea cu influentele astrale.
In orice harta astrala exista combinatia perfecta a aspectelor planetare pentru a folosi intreg potentialul pe care-l ofera momentul respectiv sau o perioada anume, analizata.

“Ziua de astazi” o privim in inlantuirea zilelor care au fost si a celor care vor fi, fara sa conditionam nimic, doar folosind ceea ce am trait deja, cu incredere in ceea ce vom trai.
La fel, orice aspect planetar face parte dintr-o schema functionala care se construieste continuu. Nu ne ajuta sa oftam privind un aspect sau altul, asteptand sa iesim de sub influenta lor.
Ar fi potrivit sa urmarim mecanismul si etapele pe care acesta le genereaza.
Oricat de solocitanta ar parea aceasta perioada, ea reprezinta de fapt o faza de crestere personala, dupa care este posibil sa ne simtim si sa simtim totul, altfel, daca nu ne impotrivim cresterii.

Aceasta faza de Luna Plina s-ar putea sa ne aduca senzatia de “prea-plin”, de “gata”, iar nevoia de eliberare sa ne determine sa facem efortul necesar, in urmatoarele doua saptamani, pana la urmatoarea Luna Noua. S-ar putea sa ni se para ca efortul este mult prea mare, ca nu avem forta si energia de a-l face.

Dar daca astrele cer, inseamna ca noi putem :)
Pentru ca Luna Noua in semnul Fecioarei (25 august) vine la pachet cu conjunctia Marte-Saturn si cu toata hotararea si determinarea de care avem nevoie ca sa facem ce avem de facut.

Putem considera acest moment ca fiind unul de adaptare si de potrivire in planul propriu de viata, in acel domeniu in care se potriveste conjunctia pe harta natala (gradul 18 Scorpion).
Pana atunci, depasim piedici aparent de nedepasit si incheiem o etapa de transformare personala, tocmai pentru a folosi acest moment, pentru a stabili baze si repere noi.

Nu sunt lucruri neaparat spectaculoase, acum, pentru toata lumea.
Cu adevarat spectaculoase le vom considera dupa aceea, cand vom intelege mai mult din tot ce facem acum.

Pana duminica suntem in faza de crestere a Lunii, apoi dupa Luna Plina intram in faza de descrestere.
Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (grup de lucru (on-line) cu influentele astrale

Niciun comentariu: