Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 20 iunie 2012

Raspuns Cristina – 20 iunie 2012 – despre procesul de partaj


   Se pare ca aceasta relatie a avut un rol important in procesul tau de transformare. Nu stim ora de nastere a fostului tau sot, dar putem observa ca exista destul de multe elemente karmice in legatura cu aceasta relatie, deci v-ati mai intalnit si in alte vieti si ati mai incercat sa construiti o relatie, chiar o familie.

Astfel ca pentru a incheia mai repede si cu mai putina suferinta acest capitol din viata ta trebuie sa finalizezi si lectia de invatat. Cred ca acest barbat a avut un impact puternic asupra personalitatii tale, rolul (sau misiunea) lui fiind sa te ajute sa te transformi, prin atitudinea si comportamentul sau.

Anul acesta, pana la viitoarea ta aniversare, exista posibilitatea sa dobandesti niste bunuri, proprietati sau valori si, de asemenea este posibil sa castigi mai bine din munca ta. Acest lucru se poate produce in mod surprinzator, sau poate ca tu gasesti o cale de actiune neconventionala.

Indiferent de oportunitatile si instrumentele planului fizic, este important sa finalizezi transformarea interioara pe care ai experimentat-o in aceasta relatie. De asemenea este important sa te detasezi emotional si asta reusesti prin iertarea partenerului, pentru orice “greseala” stiuta si nestiuta si, de asemenea prin a-ti cere si tu iertare pentru tot ce stii sau nu stii ca ai gresit.
Nimic din tot ce s-a intamplat nu a fost “in plus”, ai avut nevoie de experienta intreaga; daca incerci sa vezi lucrurile in acest mod, vei reusi sa te desprinzi emotional mai usor.
Incearca sa revezi acele experiente care iti vor apare in minte, in urmatoarele zile, sa intelegi mesajul lor, sa clarifici ce ai invatat – si pentru asta multumesti partenerului de experienta – si sa vezi ce mai poti invata acum, recapituland “lectia”. Pana la sfarsitul lunii iulie poti sa vindeci aceasta “legatura” energetica, cu fostul tau sot, daca accepti lectia si intelegi scopul acesteia.

De asemenea ar fi sanatos sa-ti lamuresti atitudinea fata de ideea de posesiune in general si fata de valorile pe care vrei sa le recuperezi acum, pentru ca cea mai importanta lectie pentru tine in aceasta viata este sa inveti detasarea de “a avea, a poseda”, sa iti construiesti un sistem de valori sanatos, echilibrat, sa nu depinzi de nici un fel de proprietati, sa intelegi ca acestea sunt doar instrumente pe care le folosesti pentru a-ti construi experientele de viata.

Astept vesti bune.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: