Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 19 iunie 2012

Luna Noua in semnul Gemenilor - 19 iunie 2012
   Urmatoarea faza de Luna Noua se formeaza marti 19 iunie 2012, ora 18, din nou in  semnul Gemenilor, pe penultimul grad, cu doua zile inainte ca Soarele sa paraseasca aceasta zodie.

Luna Noua anterioara, formata pe primul grad din semnul Gemenilor ne-a invitat la actiune, ne-a invitat sa realizam efectiv, in realitatea proprie a fiecaruia, transformarea necesara, cu care am tot negociat in interiorul nostru in ultimul an.

Acum suntem invitati sa ne asumam voluntar si constient propriul proces de transformare.
Contextul astral ne sustine si ne ghideaza oferindu-ne instrumentele necesare fiecaruia.
Ar fi potrivit ca noi sa vedem si sa acceptam drumul si, sa constientizam pasii pe termen lung.
Este important sa intelegem necesitatea realizarii acestui proces si sa avem curajul sa-l traim cu incredere si cu bucurie.

Actiunea principala se produce si efectul de baza se observa in planul mental. Doua faze de Luna Noua in semnul Gemenilor ne arata clar si ne subliniaza importanta transformarii modului de a gandi si de a comunica.

Fiecare dintre noi va trai situatii care ne vor conduce catre o transformare efectiva si vizibila a personalitatii.
Realizam acum o recentrare in aspectul spiritual al fiintei, printr-un efort mental, prin acceptarea mesajului intuitiv si prin depasirea limitelor prestabilite in cadrul logicii umane, cu care eram obisnuiti sa operam.
Suntem acum in stare sa intelegem mai mult, sa ne depasim sensibilitatea si sa eliberam agresivitatea mentala printr-o atitudine potrivita fata de ceilalti si fata de comunitate.
Am trecut deja fiecare si cu totii printr-un proces de calire fizica si psihica. Acum suntem in masura sa ne asumam noi responsabilitati in legatura cu propria persoana si cu propria viata. Daca facem alegerile potrivite, intram intr-o faza de stabilitate afectiva ce ne va ajuta sa ne filtram emotiile si sa ne limpezim gandirea.

Forta interioara creativa devine tot mai puternica, devenim din ce in ce mai inspirati si mai increzatori in fortele proprii. Practic, suntem pregatiti sa ne “luam in primire” noul potential.

Urmeaza cateva zile de mare tensiune afectiva, pentru ca traim din nou un moment de desprindere de trecut si de deschidere catre ceva nou pe care se poate sa nu-l intelegem inca.
Cei care au acceptat procesul de transformare personala pot trece mai usor prin experientele de viata necesare pentru a incheia tot ce nu mai este necesar si pentru a reporni in noile directii.
Cei care se lupta cu schimbarea si care refuza noul drum, este posibil sa traiasca adevarate furtuni emotionale, rupturi de relatii, rasturnari de situatii cu efecte aparent implacabile.
Este important sa cautam si sa acceptam ceea ce ne aduce bucurie. Sa traim cu bucurie si sa generam situatii care sa ofere in continuare bucuria. Chiar daca ne confruntam cu situatii complicate, aparent de nerezolvat, sa gasim si sa apreciem motivele de bucurie din viata noastra. Si, sa fim recunoscatori.

Luna Noua este urmata de solstitiul de vara (intrarea Soarelui in semnul Racului) pe 21 iunie.
Apoi planeta Saturn isi reia mersul direct pe 25 iunie urmata la doua zile de planeta Venus.

Prin urmare, vom vedea cum se elibereaza anumite blocaje si va trebui sa facem fata ritmului sincronicitatilor. Odata cu revenirea in mers direct a planetei Saturn se produce si cuadratura Uranus – Pluton la grad perfect si la o zi distanta se formeaza cuadratura Jupiter – Neptun. Se activeaza forta schimbarii iar noi, ar fi potrivit sa exersam din mou “pluta” energetica. Cum?

-          Focalizand atentia pe scopul ales
-          Renuntand total la orice forma de a judeca oamenii si experientele de viata.
-          Lasand mintea libera de orice constrangere “aparent logica”.
-          Urmarind mesajul intuitiv al inimii deschise catre orice forma de frumusete si catre orice prilej de bucurie.

In acest slalom energetic este important sa ne lasam personalitatea libera de orice asteptare.
Sa acceptam ca orice este posibil.
Astfel dirijam forta creatoare cu efect maxim catre materializarea dorintelor noastre.

Legile Universului functioneaza indiferent de masura in care noi le cunoastem sau le acceptam. Este important sa intelegem ca nu avem parghii de control asupra planului energetic si ca cea mai inteleapta alegere ar putea fi sa ne aliniem fluxurilor energetice si, deci, si influentelor astrale, cu intentia de a le folosi constient si constructiv.
Astfel, este posibil acum sa retraim anumite situatii din trecut si astfel sa inchidem un ciclu evolutiv sentimental-afectiv. Planeta Venus ne testeaza acum disponibilitatea de a simti si de a manifesta iubirea, care, este cel mai puternic si cel mai valoros instrument pe care il avem la dispozitie. Dupa reluarea mersului direct, Venus va tranzita gradul eclipsei partiale de Luna iar noi, ne vom redescoperi potentialul afectiv.

Sa ne oferim bucuria de a simti iubirea, pe orice directie, fata de orice si, fata de oricine.
Aceasta este lectia anului precum si lectia momentului, in fiecare moment al anului.
Pare imposibil daca ramanem in cadrul teoretic al problemei.
Dar, poate fi neasteptat de fumos si de bine, daca incercam sa exersam.
Asadar, urmeaza ora de practica, sau de laborator, pentru fiecare dintre noi pe directia pe care ne-o arata Luna Noua pe harta natala.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii precum si modul de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Gemenilor.


Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: