Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 19 iunie 2012

Racul si solstitiul de vara

   Soarele realizeaza o schimbare de regim vibrational, parasind semnul Gemenilor si intrand in semnul Racului, pe 21 iunie, moment ce corespunde Solstitiului de Vara.

Acum influenta Soarelui este maxima, fluxul energiilor spirituale ne traverseaza propriile structuri energetice cu un impact puternic, in functie si de disponibilitatea noastra de a prelua potentialul energetic oferit.

Soarele, odata cu intrarea in semnul Racului, ne ajuta sa devenim constienti de scopul subconstient al sufletului nostru : cunoasterea  emotionala.

RAMTHA  spunea : Cunoasterea nu este demonstrarea unui lucru determinat, ci definirea lui emotionala”.

Adevarata intelepciune si putere interioara se dobandeste prin transformarea constienta si constructiva a emotiilor.
Astfel, momentul Solstitiului de Vara deschide un culoar energetic favorabil “lucrului cu sine”, prin identificarea si transformarea starilor interioare, in sensul cresterii personale si pentru atingerea scopului ales.

Se produce o reorientare a sufletului pe drumul optim pentru fiecare si, pentru toti, impreuna.
Este posibil sa trecem cu totii printr-un proces de renastere, care se va sprijini pe o autoreevaluare a tuturor resurselor personale, precum si a intregului ce suntem, fiecare dintre noi.
Se poate sa fim surprinsi, fie de modul de realizare a acestei transformari, fie de oportunitatea pe care ne-o aduce procesul in sine.
Cheia reusitei se afla in inima – si acesta este mesajul pe care l-am primit cu totii, sub diferite forme, pe tot parcursul anului.
Suntem intr-un proces continuu de modelare a personalitatii, care acum se deruleaza pe fondul caracteristicilor astrale ale Racului – introspectie, eliberare emotionala, recentrare in interior precum si in mica si marea comunitate, familia si societatea.

   Din intelepciunea populara se perpetueaza mesajul care ne spune ca momentele de solstitiu (vara si iarna) declanseaza un ciclu de 12 “nopti magice” in care “cerurile se deschid”.

In termeni de trafic cosmic energetic, intelegem ca in aceasta perioada intentiile noastre isi gasesc mai usor culoarul potrivit catre materializare, lucrul cu algoritmi avand o eficacitate sporita.

Forta noastra creativa rezoneaza cu planul energetic producand efecte mult mai repede, in functie de claritatea noastra mentala si de increderea in rezultatul dorit.

Este o perioada pe care o putem folosi
-          Pentru vindecare mai rapida
-          Pentru a reconfigura, mai eficace proiectele in curs de derulare
-          Pentru a cere indrumare si ajutor de la cele mai inalte niveluri ale planului energetic (divin)

Indiferent de scopul ales, este important sa intelegem cum functioneaza “algoritmii”.
Lucrul cu algoritmi ne ajuta sa ne disciplinam mintea si sa ne focalizam atentia asupra scopului stabilit.
Ar fi potrivit ca algoritmul sa fie scurt, clar si organizat pe fazele respiratiei : inspiratie – expiratie.
Faza de inspiratie se coreleaza cu absorbtia energiilor (formularea intentiei, solicitarea si acceptarea ajutorului sub orice forma), iar faza de expiratie se coreleaza cu eliberarea energiilor (implicarea, manifestarea, daruirea, materializarea intentiei, realizarea actiunii)

Indiferent de forma algoritmului – fie ca este un dialog cu sinele interior, o rugaciune sau doar formularea unei decizii, rolul acestuia este de a transmite informatia catre subconstientul creativ si de a ridica vibratia proprie, pentru a rezona cu cele mai inalte zone ale planului energetic.

Repetarea algoritmului are rolul de a-l ajuta sa patrunda in zona sacra a inimii, de unde pornesc toate intentiile noastre.

Planul mental are un rol important in procesul de materializare, prin realizarea disciplinei mentale ( liniste mentala si focalizarea pe algoritm).
Dar aportul determinant il are starea interioara, care, se naste si se dezvolta din inima si, este in rezonanta cu procesul de gestionare a sentimentelor.

Inima calda si deschisa realizeaza tot ce poate vizualiza mintea clara si nelimitata.

Pentru cei care vor sa foloseasca aceasta perioada “magica” pentru redobandirea si/sau dezvoltarea puterii interioare si pentru valorificarea propriului potential, un algoritm potrivit ar fi urmatorul care, poate fi repetat in fiecare seara de 21 de ori, sau mai putin (mai mult) dupa cum simte fiecare, propria conexiune cu planul divin :

I – inspiratie;   E- expiratie.
I : Sunt in lumina divina.
E : Eliberez orice rezistenta – indoiala, vina, teama, furie, nemultumire, orgoliu, regrete, pretentii.
I : Chem Forta Vietii sa curga prin mine, in fiecare moment ACUM.
E : Manifest creatia deliberata si las Universul sa aduca in viata mea toate raspunsurile la toate intrebarile si dorintele mele, care au ca scop manifestarea iubirii, in fiecare moment ACUM. (aici cereti ceeea ce doriti, pe un ciclu inspiratie-expiratie).
I : Accept darul Universului, accept ajutorul Universului, accept tot Binele care se revarsa catre mine din Starea de Bine a Universului, in fiecare moment ACUM.
E : Multumesc si simt recunostinta pentru tot.
I : Primesc tot ceea ce este pentru mine.
E : Daruiesc pe toate directiile, iubirea Universului care curge prin mine, in fiecare moment ACUM.
I : Aud ceea ce trebuie eu sa aud, vad ceea ce trebuie eu sa vad, inteleg ceea ce trebiuie eu sa inteleg, in fiecare moment ACUM.
E : Emit pe toate directiile, tot Binele care curge prin mine, spun ceea ce trebuie eu sa spun, si fac ceea ce eu trebuie sa fac, in fiecare moment ACUM.
I : Sunt conectat la Sursa Starii de Bine, sunt in rezonanta cu toate aspectele mele de pretutindeni si cu toate entitatile de lumina de oriunde care trebui, vor si pot sa ma ajute, in fiecare moment ACUM.
E : Totul este bine. Multumim.

             ~//~

Rugaciunea  Maicii  Divine
Maica noastra, al carei trup este Pamantul, Sfanta este fiinta Ta.
Gradina Ta creste.
Voia Ta se face in cetatile noastre, asa cum e in natura.
Iti multumim astazi pentru hrana, aer si apa.
Iarta-ne pacatele fata de Pamant, asa cum si noi invatam sa ne iertam unii pe altii.
Si nu ne lasa pe noi sa pierim,
Ci ne izbaveste de nechibzuinta noastra.
Ca a Ta este frumusetea si puterea si toata viata,
De la nastere pana la moarte.
De la inceputuri pana la sfarsit.
Binecuvantata esti.
Amin.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: