Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 30 iunie 2012

Saptamana “mersului inainte”

   In aceasta saptamana pe care tocmai o incheiem, am scapat de frana “grijuluie” a planetei Saturn, care si-a incetat de luni, 25 iunie, mersul aparent retrograd (inceput pe 8 februarie 2012) si care, va incepe saptamana urmatoare in mers hotarat direct.

In aceatsa perioada de mers aparent retrograd al planetei Saturn, am avut sansa sa invatam sau sa confirmam ca am invatat lectia oferita de tranzitul sau prin semnul Balantei si acum, pana la toamna, suntem sustinuti in eforturile noastre de a definitiva noul sistem relational pe care l-am tot restructurat si perfectionat in ultimii doi ani.
In perioada de mers aparent retrograd al planetei Saturn, este posibil sa ne fi reintalnit cu tot ce nu am inteles sau cu tot ce nu am asezat asa cum ar fi fost mai bine pentru noi, in domeniul de viata tranzitat de Saturn pe harta natala a fiecruia (semnul Balantei intre gradele 20-30). Am avut in aceasta perioada diferite ocazii sa vedem lucrurile mai clar si sa luam deciziile potrivite.
Este important ca in continuare, pe aceasta directie pe care ne-o arata Saturn, sa gasim in sfarsit, un echilibru, sa construim relatii sanatoase si sa demonstram ca putem interactiona frumos cu ceilalti.

Acum, pana la inceputul lui octombrie cand Saturn va intra in semnul Scorpionului, vom demonstra ca am invatat si, ca avem incredere in alegerile noastre, asezand lucrurile asa cum ar fi fost potrivit de la bun inceput. De asemenea vom constata daca am inteles ce inseamna o relatie potrivita pentru noi si, cum anume sa o construim in mod armonios, in sensul cresterii ambilor parteneri.

Planeta Venus si-a reluat si ea mersul direct incepand de joi. Ea a intrat in mers aparent retrograd pe 16 mai si ne-a ajutat sa ne reorganizam si sa ne reajustam propriul sistem de valori, cu tot ce include acesta, intr-un sistem nou de referinta. Reluarea mersului sau direct se face pe fondul apropierii de Jupiter si al opozitiei cu Nodul Nord, fiind in sextil cu Uranus (mentalul superior) si urmand sa construiasca un sextil si cu Mercur (mentalul inferior).
Pe fondul acestor  colaborari astrale, daca am acceptat si am inteles lectia adusa de Venus, putem acum sa actionam constructiv, cu efecte benefice, pe directia Nodului Nord – in acel sector de viata din harta natala a fiecaruia, care gazduieste gradul 5 Sagetator. Cum ?

Este important sa ne supraveghem si sa prelucram starea interioara.
Este foarte posibil sa traim situatii conflictuale, tocmai pentru a avea aceasta oportunitate, de a observa emotiile si de a transforma sentimentele. Este normala aparitia emotiilor negative, dar aceasta se intampla pentru a ne atrage atentia asupra a ceea ce avem de transformat, si asupra relatiilor care mai au nevoie de clarificari. Dar, daca “suntem in grafic” in ceea ce priveste procesul de transformare, momentele tensionate se lamuresc mai usor si mai repede.

De asemenea, forta mentala este foarte puternica si ar fi potrivit sa o folosim cu atentie, constient si voluntar, in sensul “potrivirii lucrurilor” dupa cum este cel mai bine pentru toti cei implicati in situatiile pe care le traversam. Mercur construieste aspecte puternice, cu efecte palpabile, vizibile in planul realitatii fizice, mai ales ca suntem in faza de crestere a Lunii.

Astfel, avem acum posibilitati nebanuite de a face ceva bun pentru noi si pentru viata noastra, daca ascultam mesajul sufletului, daca luam deciziile potrivite si daca le sustinem cu o stare interioara sanatoasa, cu incredere si cu entuziasm echilibrat.

Planeta Mercur a intrat in semnul Leului, pe care il tranziteaza pana pe 2 septembrie, oferindu-ne si o perioada de retrogradare intre 16 iulie si 9 august.
Prin urmare, in aceste zile premergatoare fazei de Luna Plina, suntem sustinuti de contextul astral cu mai multa creativitate, capacitate de concentrare si focalizare pe scop, expansiune mentala precum si cu un curaj al exprimarii, daca nu trecem in extrema autosuficientei si a autoritarismului.
Este important sa observam detaliile si sa filtram informatia pentru a avea o claritate a imaginii de ansamblu.
Este timpul in care spunem mult mai usor ceea ce gandim, de aceea este important sa ne eliberam de orice influenta exterioara, sa ne raportam la propriile criterii de analiza si sa ne ascultam inima.

Putem acum sa intelegem mai mult si mai profund care este rolul planului mental in derularea experientelor de viata precum si modul in care mentalitatea intervine in croirea drumului in viata.
Forta gandului tinde acum sa construiasca, repede si bine, tot ceea ce avem nevoie pentru a “creste”.
Sa o lasam sa ne ajute.
Si sa ne pregatim pentru Luna Plina de marti, 3 iulie, moment in care, fiecare dintre noi culege roadele propriilor eforturi.


Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: