Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 8 iunie 2012

Ce facem astazi ? 7-12 iunie - planeta Mercur in semnul Racului

Planeta Mercur
   Ieri, 7 iunie, planeta Mercur si-a schimbat regimul vibrational, parasind semnul Gemenilor si intrand in semnul Racului, pe fondul unui context astral cu influente puternice asupra planului mental colectiv.
Mercur se desprinde dintr-un trigon cu planeta Saturn si construieste un altul cu planeta Neptun (aflata in mers aparent retrograd). Urmeaza apoi sa formeze o cuadratura cu planeta Uranus si in acelasi timp, opozitia cu planeta Pluton.

Mercur tranziteaza semnul Racului pana pe 26 iunie, cand va intra in semnul Leului.
In acest interval de timp terestru gandirea poate deveni mai subiectiva, aflandu-se sub influenta mai puternica a planului emotional. Este posibil ca mintea sa fie mai receptiva si perceptiile mai intense, instinctive. Ne putem adapta mai usor la alte puncte de vedere si este posibil sa creasca disponibilitatea de a comunica. Este posibil insa, sa se manifeste o anume suspiciune, stimulata mai ales de emotiile care sunt mai intense si mai profunde.

Mercur colaboreaza oarecum simultan cu greii zodiacului, rezultand o inlantuire de influente astrale care ne ajuta, daca alegem asta, sa realizam o schimbare fundamentala in modul de a gandi. Aceasta schimbare este in legatura cu sectorul de viata tranzitat acum de Mercur, pe harta natala a fiecaruia dintre noi si, va conduce la transformarea pe care o realizam fiecare, in directia pe care ne-o arata Pluton, de asemenea, pe harta natala.

Avem idei, gasim solutii, luam decizii si putem stabili contactele potrivite, intuitia functioneaza din plin si putem face o alegere constructiva.

Pentru a putea profita de aceste influente astrale si pentru a atinge maximul posibil de profunzime a gandirii, este important sa iesim din tipare. Altfel, generam o stare de nevozitate ce poate perturba fluxul energetic benefic si poate produce schimbari nepotrivite de atitudine.
In aceste zile este posibila o schimbare radicala a procesului de gandire, (eventual dupa cateva incercari nereusite deja). Pot sa apara situatii care forteaza constientizarea, precum si armonizarea gandirii cu cursul evenimentelor.

Totul se deruleaza pe fondul colaborarii Uranus – Pluton, care aduc, prin cuadratura pe care o construiesc, forta necesara realizarii schimbarii. Este posibil sa se manifeste o stare generala de bulversare, de criza majora, care sa ne transmita tendinta, impulsul sau chiar hotararea de a restructura realitatea proprie.

Sfarsitul lunii ne poate aduce o mare eliberare, daca, pe parcurs suntem dispusi sa facem efortul necesar. Planeta Saturn va reintra in mers direct pe 26 iunie iar Venus, de asemenea, pe 28 iunie, dupa realizarea cuadraturii Uranus-Pluton la grad perfect, pe 24 iunie.

Simultan cu aceasta activitate intensa a planului mental, planeta Jupiter trece din semnul Taurului in cel al Gemenilor, luni 11 iunie. Este un ajutor foarte valoros, o sustinere a a efortului nostru printr-o deschidere a mintii catre studiu, analiza, comunicare si contacte sociale.

Urmeaza sa ne confruntam cu un test de maturitate care ne plaseaza intr-o stare de limitare a personalitatii.
Se pot creea acum conditii pentru  eliminarea atitudinilor care blocheaza evolutia.
Daca acceptam lectia si intelegem rostul experientelor, ne putem extinde profunzimea in gandire si, depasim o faza de calire fizica si psihica.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: