Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 3 octombrie 2013

Luna Noua in semnul Balantei – 5 octombrie 2013





   Suntem în faza de descrestere a Lunii din cadrul ciclului Lunar curent, pana sambata 5 octombrie cand se formeaza faza de Luna Noua, la gradul 12 in semnul Balantei, ora Romaniei 03:36.

Luna Noua se formeaza in casa a doua astrologica si este angrenata in “crucea cosmica” pe semne cardinale - Soarele si Luna in conjunctie in semnul Balantei, Pluton in semnul Capricornului, Uranus in semnul Berbecului si Lilith, alaturi de Jupiter in semnul Racului. Semnele zodiacale pe care se contureaza aceasta formatiune, prin natura lor energetica, sustin si dezvolta potentialul configuratiei astrale.  
Dar, confruntarea dureroasa care rezulta din interactiunea Pluton – Lilith, poate fi gestionata prin intelegere, macar, daca nu constientizare si, prin alegeri care sa ne demonstreze noua insine maturitatea si intelepciunea dobandita, - pentru ca ne sustine colaborarea energetica Mercur-Saturn-Nodul Nord, atat timp cat avem disponibilitatea de a cere, primi si urma indemnul interior (trigon cu Neptun, plus trigon Lilith-Chiron).

Oricum si oricat ne-am uita la harta Lunii Noi, vedem aceeasi inclestare in procesul de schimbare, fie ca ne uitam la aspectele astrale separat fie ca ne ridicam si privim intreaga “schema”.
De parca ne auzim scrasnetul dintilor :)
Indemnul de “a face ceea ce este de facut” se simte din toate directiile, mai ales din interior.

Cei care nu sunt obisnuiti sa-si asculte vocea interioara si/sau care, inca nu au acceptat schimbarea, probabil ca sunt destul de dezorientati. Pentru acestia lucrurile se reorganizeaza cumva fara noima.
Cei care lucreaza voluntar si/sau constient la reasezarea vietii lor, probabil ca sunt uimiti de viteza cu care se misca totul, inclusiv ei, fara sa simta oboseala decat la sfarsitul zilei, eventual.

Anul acesta am mai avut o faza de Luna Noua care s-a format in casa a doua astrologica, in luna mai, inainte de primul moment critic Uranus-Pluton, care s-a produs pe 21 mai. Atunci Luna Noua a fost insotita de o eclipsa intre eclipse – eclipsa inelara de Soare intre doua eclipse partiale de Luna, care au avut loc la fazele de Luna Plina inainte si dupa Luna Noua in semnul Taurului si casa a doua (din 10 mai 2013).
Acum urmeaza sa depasim din nou cuadratura Uranus-Pluton care se va forma la grad perfect la inceputul lunii noiembrie si, pana atunci, primim si influentele fazei de Luna Plina in semnul Berbecului din 19 octombrie.

Urmeaza o perioada foarte intensa, mai mult sau mai putin tensionata, in functie de disponibilitatea fiecaruia de a detensiona sau nu, zona de lucru .
Momentul fazei de Luna Noua poate declansa un proces de valorificare a efortului propriu si, poate deschide o cale catre noi instrmente de lucru, noi mijloace prin care si/sau cu care sa ne construim rezultatele.

Dar, este importanta viziunea noastra, pe termen lung, asupra procesului, asupra modului in care vrem sa ajungem la rezultat, precum si asupra modului in care ne pretuim efortul si rezultatul.
Cum ati derulat acest tip de experiente in luna mai ? si dupa aceea ?
Ce intelesuri ati descoperit atunci si de atunci ?
Ce adevaruri ati ales pentru viitorul pe care l-ati construit intre timp ?
Cum va reprezinta rezultatele la care ati ajuns pana la echinoctiul de toamna ?
Nu va uitati numai la nerealizari :)
Vorbim de rezultate.
Orice “nerealizare” este de fapt un rezultat pentru ca s-a nascut printr-un efort lansat de o intentie.

Aceste intrebari si toate celelalte care vor veni catre voi, acum, inainte de Luna Noua, ar fi potrivit sa va conduca la raspunsurile necesare ACUM.
Cu aceste raspunsuri, reorganizati-va planul schimbarii, indiferent la ce scara se deruleaza.
Reconsiderati-va resursele, rezervele nefolosite inca si, gasiti modalitati noi de utilizare, sau, gasiti alte motivatii care sa genereze alte rezultate, sau care sa genereze dezvoltarea rezultatului obtinut deja, daca va place.

Este important sa ne raportam la convingerea proprie, la indemnul interior, pentru ca astfel declansam curgerea, in continuare, a inspiratiei particulare, personalizate pe programul propriu.

Evitati (si renuntati dupa cum puteti si vreti) sa mai faceti comparatii.
Cand facem asta, iesim de pe drumul optim – care este unic, personalizat pentru fiecare dintre noi.
Fiecare avem resurse proprii, adaptate la programul propriu.
O comparatie sanatoasa si mobilizatoare, care sa ne plaseze in ritmul optim pentru fiecare dintre noi, ar putea fi intre “cine sunt” si “cine as putea fi”.
Cand facem aceasta comparatie, intreaga forta se reorganizeaza pe directia potrivita in fiecare moment.

Pentru fiecare dintre noi, este important efortul propriu realizat, raportat la maximul posibil de realizat la un anumit moment; nici rezultatul si nici maximul altcuiva nu are legatura cu efortul propriu. Din momentul in care putem vedea lucrurile in felul acesta, atentia se focalizeaza mult mai usor pe scopul stabilit si astfel resursele sunt dirijate pe directia efortului necesar.

Acum devine important sa depasim indoiala, care poate genera confuzie.
Traversam un timp al lamuririlor, al clarificarilor, al alegerilor si deciziilor prin care ne asumam drumul, - daca ar fi sa folosim cuvinte mari, putem spune ca ne asumam destinul, prin alegeri si constientizari.
Este posibil sa nu privim chiar asa lucrurile, acum, dar este foarte posibil ca, mai tarziu sa intelegem astfel aceste experiente pe care le traim acum.

Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Balantei

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Balantei.
Vibratia energetica a semnului Balantei reprezinta echilibrul - prin tendinta catre echilibru precum si necesitatea de a-l atinge - armonia si uniunea, dar si decizia, justitia si concilierea.

Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne dezvolta fermitatea,  capacitatea de a lua decizii, de a coopera si socializa, si, pentru a construi parteneriate bazate pe respect si intelegere reciproca.
Este timpul potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Unde sunt acum?
Unde vreau sa ajung ?
Si cine vreau sa fiu ?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Balantei formuland un algoritm care sa reprezinte hotararea si alegerea facuta, fiecare dupa cum simte, dar care sa armonizeze sensibilitatea interioara si fermitatea exterioara, ajutandu-ne sa ne detasam de scopul ales .
Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.

“Aleg … (scopul ales, decizia de luat)
In echilibru, cu bucurie,
Daca aceasta experienta face parte din programul meu de viata. ”


Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.



Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: