Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

duminică, 27 octombrie 2013

Ce facem astazi ? 28-31 octombrie 2013.

Incepem ultima saptamana a ciclului lunar curent si ajungem la faza de Luna Noua in semnul Scorpionului care se formeaza duminica 3 noiembrie, traversand al doilea moment critic al cuadraturii Uranus-Pluton din acest an – formarea aspectului la grad perfect vineri 1 noiembrie.

In functie de cum se aseaza tranzitele curente pe harta natala a fiecaruia dintre noi, efectele concrete ale acestui aspect astral fie s-au manifestat deja, fie se vor manifesta in continuare, deci, nu stam la panda, zi de zi sau minut cu minut, sa vedem ce se intampla.

Oricum se intampla ceva bun in viata noastra in aceasta perioada in care suntem atrasi in mecanismul cuadraturii, dar, este posibil ca unora dintre noi sa nu le placa nici binele (deocamdata) si nici caile pe care acest bine incearca sa intre in viata noastra.
Cei care sunt deschisi catre schimbare doar se sincronizeaza cu curgerea evenimentelor si le folosesc.

Influentele astrale ne sustin din plin in aceasta saptamana.
Cumva, astrele se straduiesc sa ne ajute sa nu irosim momentul.
Ne dau testul cu toate cartile deschise.
Gandirea poate patrunde profunzimea lucrurilor, pana la radacina cauzelor pe care ar fi potrivit sa le descifram. Gandul capata forta si disciplina in actiune.  Iar personalitatea accepta sa se plieze in potrivirea lucrurilor.

Putem depasi un moment important al procesului propriu de regenerare, de recosnstructie in acele domenii de viata vizate de schimbare. In functie de cum traverseaza fiecare dintre noi acest proces si de faza in care se afla, lucrurile se pot produce la nivel de intelegere, decizie sau actiune, sau poate ca se produc chiar simultan.

Este posibil sa ne simtim puternici, sa simtim forta intentiei, a gandului, a gestului, astfel ca ar fi potrivit sa fim foarte atenti ce facem cu aceasta putere.

Este important sa folosim momentul, sa dirijam energia si actiunea, in deplina acceptare si cunostinta de cauza. Ar fi potrivit sa ne raportam la gandul curat si curajos, sa construim prin ceea ce alegem sa facem, oricat de minor ar parea scopul asupra caruia ne orientam atentia, pentru ca orice intentie destructiva, oricat de lipsita de importanta ar parea, ar putea fi sanctionata, mult mai dur decat ne putem astepta.

Va invitam sa cititi o analiza a saptamanii, in articolul preluat de Revista Avantaje.
Suntem in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: