Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 18 octombrie 2013

Luna Plina in semnul Berbecului – 19 octombrie 2013.





Luna Plina se formeaza in semnul Berbecului, sambata 19 octombrie 2013, la ora 02:37, ora Bucurestiului, ocazie cu care vom avea si o eclipsa de Luna prin penumbra care va putea fi observata din Europa, Africa, Asia si Australia. 

Partea inferioara (sudica) a discului Lunii va fi umbrita de penumbra Pamantului, intre orele 0:48 si 04:52, cu maximul de acoperire la ora 02:50. Eclipsa poate fi observata si fara instrumente speciale, deoarece discul Lunar va fi acoperit mai mult de jumatate. 
Mai multe detalii despre fenomenul astronomic puteti gasi pe site-ul ASTROINFO iar punctul de vedere astrologic este explicat pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Ne propunem acum (ca de fiecare data de altfel) sa descifram un mesaj al influentelor astrale, aliniat la ritmul evolutiei noastre si care sa ne ghideze in ceea ce alegem sa experimentam.
Noi traversam o perioada de reconstructie de sine in ritm accelerat.
Pana la solstitiul de iarna ar fi potrivit sa finalizam niste transformari, in noi si in viata noastra.
Acest rezultat ne-ar ajuta sa ne conturam pe noi insine intr-o varianta mai extinsa.

In acest sens, influentele energetice ale fazei de Luna Plina de maine, ne-ar putea arata unde si cum concretizam aceste transformari.  Este posibil sa descoperim un nou inteles al evolutiei spirituale sau, sa vedem calea spirituala intr-o noua lumina, eliberata de sensurile teoriilor religioase care ne constrang si ne conditioneaza. Este posibil sa vedem mult mai limpede sursa interioara a puterii noastre precum si resursele disponibile, sau, sa le vedem pur si simplu altfel.

Influentele astrale ne atrag in experiente care ne-ar putea proba increderea, in noi si in alegerile facute. Poate sa apara indoiala care, poate genera extremele catre agresivitate sau frica. Este posibil sa fi simtit deja asta, inca dinainte de echinoctiul de toamna. Acum este posibil ca aceste momente sa devina mai clare si mai intense.

Cand observam ca apar aceste tendinte (de vibratie joasa) este important sa ne oprim si sa observam incotro s-a abatut atentia noastra.
De unde ati pornit si de ce nu sunteti unde ati ales sa ajungeti?
Pe ce directie va trimite agresivitatea?
Acolo poate fi “ceva” caruia va opuneti.
Din ce directie vine teama?
Acolo poate fi o zona in care nu v-ati exprimat deplin, un spatiu energetic neocupat inca de intentiile voastre si in care aveti ceva de construit.

Ar putea urma o perioada de sansa pentru a concretiza dar care solicita o deschidere maxima a mintii, o exprimare de sine care sa depaseasca barierele si agresivitatea in comunicare.
Evenimentele ne propulseaza inainte. Noi alegem daca observam si folosim curgerea lucrurilor sau daca ne luptam cu ele, de dupa baricada limitelor noastre.

Este important sa facem efortul necesar fiecaruia dintre noi pentru a iesi din starea de judecata. Sa facem diferenta intre analiza detasata (observare) si analiza cu implicarea emotionala (judecata).
Forta interioara se naste din detasare.
Si asta facem acum, sau avem ocazia sa facem acest lucru – sa ne consolidam puterea interioara. Din momentul in care devenim constienti de acest proces, totul se poate derula mai usor si, putem interveni constient in evolutia experientelor, le putem schimba cursul, materializam intentiile noastre.

Daca simt sa fac ceva pentru a schimba o situatie care nu-mi place, pot alege sa fac sau nu, acel ceva.
Daca nu simt sa fac sau daca aleg sa nu fac,  atunci redirijez atentia mea catre ceea ce aleg sa fac, fara sa mai risipesc resurse pentru a judeca o situatie in care nu ma implic.

Conflictul interior poate fi foarte puternic, dar ne ofera posibilitatea sa alegem curajul si increderea, sa acceptam o viziune mult mai larga a situatiilor prin care trecem. In continuare, colaborarea Neptun-Nodul Nord ne ofera conditiile unei transformari de natura spirituala, intr-un mod foarte concret. Daca o acceptam, putem determina efecte vizibile, palpabile, in realitatea proprie, experimentand materializarea intr-un mod din ce in ce mai constient.
Dar, este important sa depsim, acum, anumite limitari conceptuale.
Iar situatiile care apar in aceste zile va pot orienta usor catre zona voastra de lucru.

La nivel de grup deja se vad reactiile extreme si neasteptate iar in continuare se pot accentua si mai mult. Este posibil sa apara si mai multe situatii sau sa se acutizeze cele existente, in care sa avem ocazia sa manifestam solidaritatea umana si compasiunea (cel putin) daca nu reusim sa simtim iubirea de oameni, pur si simplu.

Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: