Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 22 iunie 2011

Ce facem astazi ? 21 -24 iunie 2011


Reluam seria analizelor influentelor astrale, sub titlul “Ce facem astazi?“, dupa o intrerupere destul de lunga, datorata unor motive de natura personala. Cerem iertare de la toti cei care au asteptat de la noi sau care au cautat in acest spatiu, descrierea energetica a aspectelor astrale din ultima perioada. Incercam sa reintram in ritmul astrelor.

Planeta Marte
In ziua cea mai lunga a anului planeta Marte si-a schimbat registrul vibrational, parasind semnul Taurului si intrand in semnul Gemenilor. Planul mental devine mai activ dar isi poate pierde concentrarea si coerenta. Oamenii devin mai comunicativi, dar si mai nervosi, este posibil sa se manifeste o anume iritabilitate, dialogul se poate transforma in dezbatere sau chiar in contradictie, eventual ironica. 

Schimbarea de vibratie a planetei  Marte se realizeaza pe fondul unei cuadraturi pe care o face cu Neptun, astfel ca este posibil ca dorintele (ambitiile) noastre sa fie nerealiste, sa ne incapatanam sa vrem ceva ce nu se potriveste in realitatea noastra fizica.

Se formeaza aspecte care ne afecteaza modul in care gandim si vorbim si orice manifestare nepotrivita va fi blocata intr-un fel sau altul. Daca veti constata ca lucrurile nu curg armonios, inseamna ca exista ceva gresit sau ceva care nu se potriveste in procesul gandirii, mai ales ca exista si o doza mare de subiectivism. De asemenea este bine sa fim atenti la exprimare, la cum alegem si cum folosim cuvintele.

Joi 23 iunie, se formeaza aspectul de patrar pe faza de descrestere a Lunii – un moment tensionat, generator de schimbari in proiectele aflate in derulare; este de asemenea si un moment de decizie cu privire la aceste proiecte. Dar, avem o sustinere astrala (timp de o saptamana) in colaborarea Soarelui cu Jupiter si este foarte posibil ca schimbarile si deciziile luate sa fie cu adevarat inspirate.

Incepand de miercuri dimineata si pana joi la pranz avem o perioada (destul de lunga) de “mers in gol” a Lunii; daca se poate, incercati sa amanati orice initiativa (tot ce poate reprezenta un prim pas) pentru joi dupa ora 12.00.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: