Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 16 iunie 2011

Gemenii
Incercam sa participam constient la “traficul cosmic energetic” si urmarim Soarele in schimbarea tonului vibrational. Soarele a parasit  Semnul Taurului si a intrat in semnul Gemenilor, al treilea semn al zodiacului.


Pentru a intelege se se intampla in spatiul cosmic si, in acelasi timp ce se intampla in “planul energetic”, acolo unde noi interactionam cu influentele astrale, revenim asupra unor repere astronomice si astrologice prezentate aici :  despre constelatii si semne zodiacale.

Constelatia Gemenilor
Constelatia Gemenilor conține 17 stele principale, stelele Alpha și Beta – Castor și Polux – fiind mai ușor de recunoscut, acestea reprezentand gemenii.  Este una din cele 48 de constelatii originale transmise de Ptolemeu, regăsindu-se și printre cele 88 de constelații moderne recunoscute de către Uniunea Astronomică Internațională.

Intrarea Soarelui in semnul Gemenilor reprezinta tranzitia primaverii catre vara, raspandirea energiei primaverii prin explozia naturii catre inaltul cerului.
In intervalul de timp in care Soarele traverseaza semnul Gemenilor, se poate sa ne redescoperim nevoia de comunicare, de a interactiona cu ceilalti, precum si disponibilitatea de a ne bucura mai mult de viata noastra. 

Este posibil sa existe o predispozitie catre gandirea practica, catre transmiterea informatiilor si catre schimbul de idei. De asemenea se poate accentua nevoia de a experimenta precum si tendinta catre studiu, catre a cunoaste si a invata. Este perioada impartasirii acumularilor dobandite sub orice forma.

Energia si atentia noastra se orienteaza catre stabilirea de relatii. Exista posibilitatea sa devenim mai veseli si mai adaptabili, dar si mai curiosi, mai nerabdatori, eventual chiar superficiali si influentabili, toate acestea in functie si de tranzitele personale ale fiecaruia dintre noi, raportate la harta natala a fiecaruia.

Oamenii se pot bucura in aceasta perioada o claritate a gandirii, vor observa accentuarea ratiunii in procesul de analiza, manifestarea inventivitatii precum si tendinta catre improvizatie. Dar nevoia de cunoastere si dezvoltare a relatiilor si a comunicarii poate conduce la risipirea resurselor (a propriilor energii).

 Ar fi potrivit sa fim atenti la tendinta de disipare a concentrarii, sa ne folosim intelept spiritul de initiativa, precum si imboldul de cautare a noului si al aventurii, pe care ni-l insufla acum contextul astral. Sa avem rabdare sa-i ascultam pe ceilalti si, sa-i si auzim. Sa ne organizam si, sa respectam programele stabilite.

Traversam o perioada a recalibrarilor structurilor noastre energetice. Suntem sub influenta unor fenomene cosmice care ne vor restabili sau ne vor intari contactul cu planurile energetice. Putem intelege acum dinamica schimbarilor care se produc in realitatea proprie si putem alege ce anume sa transformam si cum sa facem asta.
Cei care au o preocupare pentru propria evolutie spirituala, pot folosi constient acest interval de timp al tranzitului Soarelui prin semnul Gemenilor pentru a-si armoniza si mai mult planul mental. Acum, prin situatiile pe care le vom depasi, invatam sa devenim si mai constienti de sensul vietii noastre, invatam sa ne concentram atentia si efortul pe adevaratul scop si  intelegem cum sa-l implinim.

Aceasta ar fi o nota generala a influentelor astrale la intrarea Soarelui pe segmentul Gemenilor.
In functie de programul propriu de viata si de obiectivele pe care ne-am propus sa le atingem, alegem din tot ce ne ofera acest parcurs al Soarelui, acele unelte, resurse, cu care putem realiza ceea ce avem de rezolvat. Fara sa fim astrologi, dar descifrand misterul lumii in care traim si mai ales misterul “lumii” care suntem fiecare dintre noi, putem sa ne plasam in fluxul energetic la locul potrivit in fiecare moment potrivit pentru cel ce vom deveni.

Si nu uitati ca intotdeauna avem tot ce ne trebuie pentru a face tot ceea ce avem, fiecare, de facut.

Spor si succes !

Niciun comentariu: