Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 15 iunie 2011

Luna Plina in Sagetator – 15 iunie 2011 – eclipsa totala de Luna

Stafeta energetica a eclipselor, in tonul Solstitiului de Vara, sub obladuirea Sanzienelor.

Urmatoarea faza de Luna Plina se formeaza in semnul Sagetatorului, pe 15 iunie 2011, in jurul orei 22.13 (pentru tara noastra). Acesta este al doilea moment energetic important al lunii iunie, luna care ne ofera intr-un interval de 30 de zile un adevarat carusel energetic – trei eclipse, solstitiul de vara si noaptea Sanzienelor. Traim o perioada de timp terestru cu adevarat magica. Universul ne transmite mesaje importante si ne invaluie cu energia curentilor cosmici, energie pe care noi, oamenii, mai mult sau mai putin constient, incercam sa o integram in structurile noastre.

De data aceasta avem parte de un moment intens, cu substrat karmic, este posibil sa ne confruntam cu un dezechilibru emotional, sa plutim intre dorinta profunda si poate neinteleasa inca de schimbare si, nevoia de a ramane in vechile tipare, teama de a renunta la ceea ce ar putea insemna acum un “trecut” ce nu ne mai reprezinta. Totul depinde de curajul de a accepta noul dar pe care ni-l aduce viata.

Opozitia Soare – Luna se aseaza peste axa nodurilor lunare. Aspectele planetare sustin gandul nostru care, este mult mai puternic si poate accesa mult mai usor “memoria astrala” aducand in zona constientului informatia necesara, cu care vom lucra in continuare in procesul de materializare a planurilor si proiectelor noastre. Am ajuns acum, la momentul in care facem ceea ce avem de facut. Nu mai este loc si timp pentru amanare. Si contextul astral ne ofera o intreaga paleta de sanse si oportunitati pentru a realiza acest lucru. Totul se deruleaza pe acelasi fond al schimbarii, pe care il genereaza in continuare si il mentine echipa Saturn-Uranus-Pluton.

In plus, eclipsa de luna ne ofera posibilitatea de a interveni mai usor in schema energetica a momentului. Daca acceptam si intelegem ca suntem energie in miscare atunci intelegem si faptul ca rezonam in orice moment, cu diferite fluxuri energetice.
Acum este un moment potrivit sa ne eliberm de constrangerea reperelor spatiu-timp pentru a ne recunoaste propria structura energetica si, pentru a intelege cum functioneaza.

Portalurile si vortexurile energetice exista si functioneaza indiferent de perceptia noastra asupra lor. Oricum, fenomenul de rezonanta se produce,  independent de vointa noastra.
Propria vibratie energetica este determinata de starea noastra interioara, care, ne plaseaza intr-un contact energetic cu acele fluxuri energetice cu care rezonam, in fiecare moment. Prin observarea starii interioare si prin transformarea ei constienta, intram in rezonanta, constient, cu orice flux energetic, dupa cum dorim.

Deci, putem actiona constient si ne putem corecta propria  variatie vibrationala, in functie de scopul pe care ni-l propunem. Fazele ciclului lunar reprezinta momente cheie in care interactiunea energetica se realizeaza pe directii clare si precise. Iar eclipsele ne ofera ocazia de a interveni constient si cu o forta sporita in procesul propriu de schimbare, prin analiza interioara urmata (insotita) de eliberare emotionala si restructurarea prioritatilor. Valul de energie al fiecarei eclipse este la fel de puternic si ne invaluie pe fiecare precum si intreg Pamantul indiferent de vizibilitatea lor din punctul in care ne aflam, fiecare dintre noi.

Luna Noua de pe 1 iunie 2011, sustinuta de eclipsa partiala de soare, a fost un moment potrivit pentru a elibera din campul atentiei noastre tot ceea ce nu ne mai este de folos ACUM. Renuntarea la tiparele vechi de gandire si manifestare nu presupune si renuntarea la experienta traita; aceasta este filtrata si dupa ce elibaram reziduurile emotionale (care sunt consumatoare de energie), se transforma in intelepciunea dobandita cu care construim in continuare noi experiente de viata.

Luna Plina din seara aceasta, mai ales sustinuta de o eclipsa totala de Luna, este un moment potrivit sa acceptam, in sfarsit, noul – tiparul nou, energia noua, care ne sunt aduse in fata prin oameni noi, prin situatii noi, prin schimbari care adesea pot fi interpretate ca incercari cu care avem tendinta de a ne confrunta. Si cum tema anului a fost dinamica relationala, acum se produc ultimele ajustari la acest capitol, - unele relatii se rup definitiv, altele se “reorganizeaza” iar cei care se deschid catre noile posibilitati pot incepe “colaborari” prin care isi vor construi noua viata cu noile instrumente in noile tipare energetice.

Luna Noua din 1 iulie 2011 ne va ajuta sa ne focalizam resursele si sa actionam in sensul concretizarii in realitatea proprie a noilor planuri de viata si a noului om ce devenim acum, fiecare dintre noi.
Iar solstitiul de vara actioneaza ca un amplificator al acestor influxuri astrale, sustinut la randul sau de energia noptilor magice ale Sanzienelor.

Prin urmare, este timpul terestru potrivit sa ne eliberam de ultimele poveri pe care le mai purtam in suflet, transformandu-le in intelepciune a inimii. Pentru ca in continuare, viata pe planeta Pamant, indiferent cum o construim fiecare, o vom trai in baza altor repere, care se nasc din inima noastra.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: