Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 8 februarie 2012

Ce facem astazi ? 8 - 11 februarie 2012





   Astazi planeta Venus isi schimba regimul vibrational si intra in semnul Berbecului, pe fondul conjunctiei pe care o realizeaza cu planeta Uranus, aspect ce sa va forma la grad perfect vineri 10 februarie.

Influxurile astrale generate de planeta Venus in aceasta perioada, prin aspectele pe care le formeaza in tranzitul sau prin zodia Berbec, ne pot amplifica entuziasmul emotional pana la impulsivitate. Este posibil sa se manifeste o instabilitate a emotiilor si sentimentelor iar exprimarea acestora poate deveni agresiva, indiferent de natura lor.
Pur si simplu ne confruntam cu o anume competitivitate in gestionarea si manifestarea afectiunii, care poate genera gesturi demonstrative, urmate de o retragere in propria “cochilie” la o oarecare distanta de restul lumii.

Este posibil sa apara o anume tensiune, sa creasca agitatia, pana la nervozitate in cazul unora dintre noi, sa simtim o mai mare nevoie de libertate de miscare in plan afectiv.
Contextul astral ne poate plasa in fata unor schimbari bruste sau in fata unor efecte neasteptate ale schimbarilor pe care am ales sa le facem deja si care, ne aduc o oportunitate surprinzatoare in plan sentimental.

In continuare Venus incepe sa construiasca o cuadratura cu Pluton, care va avea un maxim de influenta saptamana viitoare.
Avem acum ocazia sa eliminam niste blocaje energetice prin eliberarea de inhibitii. Acum putem sa depasim limitele care ne-ar mai putea perturba ritmul optim de crestere.

Toate acestea insa presupun traversarea unor incercari (inevitabile) in plan sentimental-afectiv. Este important sa ne pastram starea interioara disponibila catre negociere, sa acceptam si perspectiva celuilalt, sa cautam oportunitatea in orice forma de conflict aparent.

Daca ne lasam in voia suferintei sentimentale este foarte posibil sa generam in continuare dizarmonie in toate relatiile sociale. Iar contrabalansarea acestei stari suferinde se poate face prin accentuarea dorintei pentru lucrurile materiale ceea ce ne poate conduce catre a  cheltui prea mult si in mod gresit.

Prin urmare, in zilele urmatoare, fie ne asezam mai bine pe calea noastra, daca am ales bine, fie ceva sau cineva ne scutura si ne aseaza in fata binelui nostru cel mai inalt. Ce facem mai departe, depinde de fiecare dintre noi.

Cei care sunt implicati intr-o activitate artistica pot folosi aceasta perioada pentru a-si manifesta si valorifica originalitatea la capacitate maxima. Este posibila o expansiune a viziunii si o reconsiderare a crezului lor artistic.

Daca reusim sa interactionam cu aceste influente astrale pe un nivel vibratoriu cat mai inalt, este foarte posibil sa realizam o transformare radicala, constructiva, in modul in care percepem si manifestam iubirea. Aceasta reusita ne va fi de mare folos in continuare, pe parcursul acestui an, pentru ca toate incercarile care ne mai asteapta ne vor proba, sub diferite forme,  capacitatea de a iubi neconditionat, pe orice directie, la maximul posibil pentru fiecare dintre noi.

Daca te gasesti in fata unei situatii “imposibile”, alege cum vrei sa o depasesti si, in zilele ce vor urma vei putea sa vezi cum se potrivesc lucrurile. Inainte insa de a alege insa, trebuie mai intai sa accepti ca s-ar putea sa ai nevoie de aceasta experienta pentru a invata ceva si, in cazul acesta aminteste-ti ca ai deja, puterea si intelepciunea de a o depasi.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: