Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 25 aprilie 2013

Ce inseamna "harta" ta ?





   Pentru cei care studiaza astrologia va propun urmatoarea idee de autoanaliza :

M-am trezit asta noapte - in loc sa adorm :) – cu un gand care mi se pare foarte potrivit pentru ziua de azi si, din nou pentru la noapte si care m-a inspirat sa va intreb :

Cum va simtiti cand va priviti propria astrograma ?
Eu am ajuns aseara sa-mi vad harta intr-o noua forma, deoarece caile nestiute ale sincronicitatii m-au adus in fata unui program nou astrologic – multumim Otilia :)
Si am vazut niste lucruri pe care le stiam (eu despre mine) dar dintr-o data mi-am amintit ca ele erau potentate acolo de fapt si, nu stiu cum am ajuns la un sentiment de responsabilitate fata de toate simbolurile hartii si fata de tot ce ar putea transmite ele.
Am avut starea aceea pe care o aveam la sedintele de productie, cand bifam realizatul pe planul de lucru – poate unii stiti cum era, vorbind de productie si nu de vanzari sau alte activitati care se mai practica acum. Am avut senzatia ca toate planetele se uita la mine precum directorul fabricii in care mi-am facut stagiul :)
Acum am inteles de ce o prietena draga mie, fara nici o idee despre cum arata o astrograma, fara nici o instruire moderna spirituala, dar cu o deschidere naturala si nativa catre spiritualitate si legile ei, mi-a spus acum vreo 3-4 saptamani sa multumesc planetelor de fiecare data cand privesc o harta a cerului. Am perceput atunci ideea de indrumare, pentru ca la ea ma raportez mereu, dar abia acum mesajul ei a ajuns in toate cotloanele creierului meu :)

Prin urmare, va provoc la introspectie, cu ocazia Lunii Pline in Scorpion, insotita de eclipsa … si la discutii pe termen lung, asa ca nu va grabiti neaparat cu raspunsurile :) :
Cum va simtiti cand va priviti propria astrograma ?
Cum simtiti zestrea si cum va simtiti folosind-o?
Si cum simtiti indrumarea ?
Spor maxim si la inventarierea altor intrebari, nu numai la raspunsuri :)


PS : Oare ce asteptam de fapt de la o astrograma ? sau de la astrolog ? sau de la astrologie ?

Intre timp, raspanditi-va Lumina :)

2 comentarii:

anca spunea...

Daca as fi primit intrebarea asta (oare ce asteptam de la o astrograma? sau de la astrolog? sau de la astrologie) pana acum un an as fi raspuns ca astept de la astrologul meu care imi va interptreta astrograma sa mi explice toate evenimentele din trecut mai exact cauza lor (de ce mi se intampla, mi s-au intamplat astea?)si pentru prezent si viitor as fi vrut sa stiu de la astrolog cum sa fac sa nu mi se mai intample acele lucruri ca sa am o viata mai putin zbuciumata. Acum stiu ca daca imi ascult sufletul ma va indruma pe calea mea.De la astrolog as vrea sa mi arate cum sa interpretez evenimentele din viata mea ca sa inteleg ce-mi transmit.

Astro Mercur spunea...

Multumim pentru acest mesaj.