Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 27 iunie 2014

Ce facem astazi ? negociem cu Luna Noua :)






  Am inceput un nou ciclul Lunar vineri 27 iunie, ora 11:08, (ora Romaniei) cu Luna Noua in Rac la gradul 6.

Este ultimul ciclu Lunar care ne mai solicita din plin, pana in decembrie cand se va reface cuadratura Uranus-Pluton la grad perfect, cu o avanpremiera in noiembrie cand planeta Marte va realiza conjunctia cu Pluton (si cuadratura cu Uranus).

Pana la sfarsitul lunii iulie este posibil sa trecem printr-o faza de reinnoire, la nivel mental si mai apoi afectiv.
Depinde de fiecare dintre noi daca si cum simtim aceasta “etapa finala” de influenta astrala a crucii cosmice cu care am marsaluit in tandem in prima jumatate a anului acesta. Luna, Soarele, Mercur si Venus vor reconstrui pe rand configuratia crucii cosmice, doar ca de data aceasta planeta Marte este in mers direct si noi ar fi potrivit sa ne implicam in transformarile care se produc, sa fim activi si sa folosim aceasta perioada, cu spor.

Urmeaza o perioada in care este posibil sa descoperim o noua imagine a realitatii, o perioada in care sa construim o conexiune noua cu mediului social. Putem dezvolta acum un mod nou de a-i privi (intelege, accepta) pe ceilalti, realizand astfel un mod nou de interactiune.

Aceasta viziune asupra lumii se poate naste dintr-o intelegere noua si mai larga a trecutului- fie ca vorbim despre trecutul recent, cu particularizare pe diferite experiente de viata, fie ca vorbim despre trecutul indepartat, al vietilor cumulate (pentru cei care accepta ideea de reincarnare).
Intelegandu-ne pe noi, cei din trecut, precum si pe partenerii nostri de experiente, reducem bagajele emotionale si facem loc in mintea si inima noastra (mai ales) pentru experiente noi, sau pentru a le dezvolta mai mult si mai frumos pe cele aflate in derulare.

Ne ajuta Mercur retrograd precum si trigonul pe care-l face Luna cu Saturn retrograd, in noaptea de dupa Luna Noua (vineri spre sambata, 27/28 iunie).

Dar este important sa aducem noua viziune in planul fizic, sa simtim toate acestea si sa ne modelam atitudinea in procesul interactiunii. Sa trecem de la teorie la fapte.
Putem filozofa inca multe vieti si tot atatea milenii cate poate gandi mintea noastra.

Dar, ce facem, astazi ? chiar acum ?
Observ sau sunt absent ?
Actionez sau reactionez ?
Percep sau gandesc ?
Simt sau analizez ?

Procesul evolutiv ne indruma sau ne constrange sa ne reorganizam manifestarile in jurul centrului nostru de greutate – inima – intr-un mod practic, prin ascultarea centrului.
Schimbarile se produc, pana la urma.
Noi le putem ajuta sau le putem bloca, ajutandu-ne sau incurcandu-ne pe noi insine..

Schimbarile sunt de profunzime ... de conceptii, de filozofie, dar au impact imediat.
Ne stimuleaza si ne mobilizeaza sa facem si schimbarile de atitudine si de comportament, de implicare.
Astfel generam modificari ale prezentului.

Schimbarile nu sunt intotdeauna si in viata tuturor, spectaculoase.
Lipsa evidentei imediate s-ar putea sa-i demobilizeze pe unii dintre noi.
Aceasta este proba de “credinta” – increderea in rezultatul cel mai bun posibil precum si in fortele proprii prin care ajungem la rezultatul acesta, cu recunostinta mai ales.

O simpla informatie aparuta in preajma noastra poate genera o dezvoltare de proportii, pe care nu o vedem acum, neaparat. Dar simplul fapt ca acceptam informatia si posibilitatea, ne conduce catre pasii urmatori.
Si in perioada urmatoare vom descoperi pasi noi de facut.

Procesul intuitiv capata amploare si ar fi potrivit sa-l folosim, din ce in ce mai constient.
Acest proces este continuu, nu are "pauza".
Curgerea energiilor este continua.
Cand acceptam modul acesta de viata, sub indrumarea intuitiva (interioara) el devine "permanent" - in felul acesta lasam subconstientul sa apara in constient, traind la un anumit nivel de constienta care se inalta continuu, in mod normal, natural.

Folosim intuitia in orice situatie - si cand alegem o inghetata, cand ne alegem hainele, precum si cand ne punem intrebari existentiale. Astfel procesul devine "normal", permanent, continuu  ... si nu ne mai oboseste observarea care, devine o stare de fond.
O astfel de abordare a vietii ne-ar ajuta sa depasim mai usor perioadele critice si, sa facem alegerile potrivite.

Anul trecut in iunie-iulie, am traversat un moment de expansiune a procesului intuitiv si de atunci am exersat ascultarea si folosirea indrumarii interioare, la un nivel mult mai inalt decat putem cuprinde cu mintea noastra rationala. Acum, ar fi potrivit sa punem in valoare experienta dobandita si sa folosim influentele astrale, parcurgand traseul de la a simti solutia optima pana la acceptarea ei, adaptandu-ne atitudinea la experienta pe care ne-o ofera

Intram in faza de crestere a Lunii. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu: