Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 8 august 2015

Ce facem astazi ? 8 august 2015 - Primeniti-va Lumina :)





 Primeniti-va Lumina :)
Recunoasteti, mai ales astazi, motivele de bucurie din viata voastra, din realitatea proprie.
Traiti bucuria, dincolo de recunostinta.
Astfel va primeniti casa de Lumina, constructia energetica care sunteti.
Faceti asta asa cum faceti ordine in dulap si scoateti ce nu vi se mai potriveste, asa cum va bucura ceea ce vi se potriveste si pastrati la indemana.

Imblanziti provocarile care v-ar scoate din dulapul vostru :)
Stati acolo si straluciti din toate puterile.

Mai ales astazi, folositi-va Lumina ca sa va primeniti casa de lumina.
Cateva secunde de constientizare a puterii Luminii personale, ne plaseaza in fluxul sincronicitatilor, prin care absorbim ceea ce putem gestiona acum.

Sigur ca totul poate fi doar o teorie.
Experimentul face diferenta si, putem alege oricand, orice altceva.
Ar putea fi important sa alegem mereu, directia sau doar un detaliu, pentru ca alegerea ne focuseaza pe prezent, din care construim ceea ce noi numim viitorul.
Daca bantuiti trecutul, ar putea insemna ca nu ati facut inca alegerile potrivite. Sau ca nu credeti cu toata convingerea in ele. Puteti alege din nou oricand sau puteti confirma alegerile facute deja, dar, faceti asta cat mai repede :)

Un gand bun din arhiva blogului Astro Mercur :

“Pastreaza-ti mintea deschisa si inima curata, pentru ca toate influentele astrale sa te invaluie in mod armonios, sa poti prelua intreg potentialul tau energetic si, astfel, intelepciunea dobandita a inimii tale sa-ti poarte sufletul spre cea mai frumoasa si luminoasa prezenta a omului ce esti.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma vineri 14 august, in semnul Leului pe gradul 22. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: