Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 13 august 2015

Ce facem astazi ? Suntem puternici :)




 Incepem un nou cilcu al fazelor Lunii, cu Luna Noua in semnul Leului – vineri 14 august, ora 17:54, pe gradul 21:30. Este ultimul ciclu intreg inainte de echinoctiul de toamna.

Ar putea fi o perioada foarte solicitanta. Avem cinci planete in casa a opta a hartii momentului de Luna Noua – [Soarele, Luna, Venus (in conjunctie), Jupiter, Mercur, plus Junona, Nodul Nord (si Lilith)].
Este posibil sa traversam un „moment” important de constientizare, a modului in care ne transformam si a ceea ce avem de facut in continuare – pentru ca urmatoarea faza de Luna Noua de pe 13 septembrie, ne plaseaza intr-o energie a inceputului de „cale lunga”, de crestere si dezvoltare, pe termen lung, cu ajutorul celor care ne pot sprijini si indruma.

Prin urmare, pentru a ne putea angaja pe acea cale, este important sa fim pregatiti, si, acest ciclu ne ofera ocaziile potrivite pentru a face ajustarile necesare fiecaruia.
Si asta facem, in acest ciclu, cu o Luna Plina in semnul Pesti – a carei influenta ne va ajuta sa stabilizam nivelul de constiinta dezvoltat pana acum, realizam o stabilizare intre etape de crestere.

In cadrul ciclului anual, la echinoctiul de primavara am absorbit o revarsare de energii pe care le-am integrat apoi, pana la solstitiul de vara. Am trait o „acomodare energetica”, cu energiile de tip nou pe care le-am primit atunci.
Dupa solstitul de vara, am invatat sa manuim aceste energii, sa le folosim.
La echinoctiul de toamna ar putea fi potrivit sa inchidem aceasta etapa de experimentare si, sa ajungem la faza de integrare maxima cu practica deja incheiata, astfel incat, pana la solstitiul de iarna sa lucram din plin, dar pe nivelul urmator, pe care il putem accesa in contextul energetic al echinoctiului.

Ciclul fazelor Lunii pe care il incepem acum, ar putea aduce un foarte puternic imbold de schimbare precum si capacitatea de a realiza, pana la (un) capat, schimbarea potrivita fiecaruia.
Ar putea fi vorba despre un ciclu de regenerare prin acceptarea transformarii personale.
Lucram in procesul de transformare continuu insa, pare sa existe unele momente in care trecem de pe un nivel de lucru pe altul, mai inalt, nivel care creste in complexitate dar si in eficacitatea procesului, deci si rezultatele pot aduce mai multa implinire personala.
Aceste momente pot fi privite care puncte de „control orar”, in care realizam ce si cat am devenit fata de ce si cat ne-am propus sa devenim.

Echinoctiul de toamna ar putea fi un astfel de moment iar acest ciclu Lunar ar putea reprezenta incununarea eforturilor noastre de pana acum. Putem realiza „pasul” momentului, in procesul de devenire.
Revenim la ideea de a nu ne opune fluxului sincronicitatilor, ci, sa-l folosim, sa-i folosim reperele.
A nu opune rezistenta nu inseamna a accepta orice ci, a accepta sa primesc si sa folosesc ceea ce vine catre mine, observand cum mi se potriveste. Pot alege altceva in caz de nepotrivire.

Faza de Luna Plina a acestui ciclu, [cu Luna in semnul Pestilor, in conjunctie cu Neptun, in casa a douasprezecea, in opozitie cu Soarele conjunct cu Jupiter in Leu, in colaborare constructiva cu Pluton si in alta colaborare restrictiva cu Saturn] ne poate oferi indrumarea care sa ne orienteze pe faza de descrestere in realizarea transformarii.
Cele doua colaborari astrale ale dublei opozitii (Luna-Soare si Jupiter-Neptun) cu Pluton si Saturn, ilustreaza foarte frumos cele doua variante de armonizare si curgere odata cu fluxul sincronicitatilor :
aleg si plutesc sau, aleg si ma zbat.
Suntem puternici, fara a fi incapatanati.

"a lucra" cu sine, presupune doua faze, intr-o descriere foarte simplista:
Prima faza este cea logica si constienta - in care fac analiza si iau decizii pe un nivel de intelegere a lucrurilor.
A doua faza : las lucrul sa se faca, dincolo de intelegerea mea, ... stiu ca particip cu toate straturile mele energetice la lucrul energetic in curs, dar, las partea energetica sa se desfasoare cum stie ea - si pentru ca, cel putin pana acum, stim ca subconstientul coordoneaza acest proces energetic, este important sa-i dau voie sa optimizeze actiunea, peste nivelul meu de intelegere.

Daca omul pandeste acest proces, cu dorinta lui de a intelege, pana la urma omul perturba procesul, sau il incetineste, sau chiar il blocheaza. Ar putea fi timpul potrivit sa alegem sa avem incredere, in noi, in ceea ce simtim, fiecare, sub forma mesajului interior- daca n-am facut-o inca.
Mare provocare ar putea reprezenta acest inteles acum, cu planeta Jupiter in semnul Fecioarei. Vom experimenta utilitatea si utilizarea practica a cunoasterii dobandite, exersam in sfarsit spiritualitatea practica, pe care o tot invatam in regim intensiv de cand lucram cu cuadratura Uranus-Pluton.

Indiferent de calea folosita si de teoria acceptata ca adevar personal, important este sa folosim contextul si sa extragem propriile intelesuri si concluzii.
Dar, ca sa curg in ritmul „curgerii” este important sa fiu liber de orice forma de control prin care as putea sa perturb curgerea.
Putem face o schimbare a perceptiei si, sa inlocuim teama de schimbare cu bucuria schimbarii.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma vineri 14 august, in semnul Leului pe gradul 22. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: