Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 5 august 2015

Ce facem astazi ? Alegem :) 5-8 august 2015
 Folositi zilele acestea ca sa percepti semnele si sa alegeti (din nou) binele vostru.
Chiar daca (poate) nu-l  intelegeti, va cheama, va atrage catre “ceva”, sau catre ?cineva”, sau pur si simplu va indeamna catre “undeva”.
Ar putea fi potrivit sa ne urmam entuziasmul, fie ca sunt ganduri (idei) noi, fie ca, poate revin unele cu care am mai lucrat.

Putem da, zilele acestea un impuls de materializare alegerilor noastre – vorbim de alegeri si nu doar de “dorinte”. Alegerea presupune deja implicare :)

Ar putea fi de folos sa facem un inventar al dorintelor noastre si, sa vedem care dintre acestea au fost duse pe nivelul urmator, al alegerilor. Si, sa vedem cum sustine alegerea, dorinta.

Astfel ca, sunt niste zile de alegeri si de implicare (actiune).
Daca ati amanat si/sau ati reevaluat alegerile voastre, incepand din primavara, acum le puteti formula in forma „finala”, pana la urmatorul moment – nivel – de reevaluare.

DAR  deciziile potrivite si declansatoare de rezultat,  presupun claritate in stare si exprimare, fara conditionari care rezulta din ce si cat inteleg eu acum.

Deci, intervalul poate fi foarte intens si unidirectionat, catre a face un pas pe drumul propriu, eventual „inainte”.
Avem si momentul 8.8.8 (08.08.2015) care, teoretic presupune dezvoltare, expansiune, ... o descarcare de energie a „cresterii”, pe care o primim si o lasam sa curga prin noi.
Pana la momentul portalului facem exercitiul de „alegere”.
Astfel energia preluata activeaza alegerea si construieste materializarea.

Sunt zile potrivite sa iesim din tiparul de analiza si sinteza, sa urmarim trairea.
Luam decizii pe baza a „cine sunt eu acum”, pentru a deveni „cine simt eu acum ca vreau sa devin”.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma vineri 14 august, in semnul Leului pe gradul 22. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: