Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 31 iulie 2015

Ce facem astazi ? Cum folosim … Luna Plina ?

 Suntem intr-o energie foarte puternica a schimbului de informatii, a impartasirii cunoasterii ... dobandite (mai putin teoretica).

Putem folosi faza de Luna Plina de astazi, (Luna la gradul 8 Varsator, ora 13:43) pentru a face un exercitiu de accesare a informatiilor de folos „acum” si/sau de constientizare. Intr-un astfel de exercitiu, este foarte importanta acceptarea informatiei.

Este posibil sa realizam un alt inteles al drumului, pana acum si de acum inainte.
Din acest motiv, este important sa acceptam informatia urmand sa o potrivim mai apoi intr-o schema logica, pentru ca intre timp dezvoltam logica.

Vorbim despre informatia care „ma cauta”, pentru ca am cerut-o si, care „ma gaseste” doar daca nu o resping. Este informatia potrivita pentru mine acum.

Atunci cand cautam noi informatia, ar fi poate potrivit sa clarificam ceea ce cerem si sa reformulam pe masura ce realizam clarificarea.
Si sa ne amintim ce am vrut, de fapt :)
Prin urmare, primim indrumarea si folosim indemnul .

Putem face mai usor un astfel de exercitiu daca privim procesul accesare-acceptare-constientizare a informatiei ca pe o interactiune energetica.
A cere - ar putea restabili conexiunea cu sursa (asa cum o intelegem, fiecare).
A accepta - ar putea lasa conexiunea sa lucreze.
Astfel ne intalnim cu constientizarea in ritmul potrivit fiecarei experiente.

Acolo unde se aseaza Luna Plina putem recunoaste un adevar personal, valabil acum, cu care, lucrand in continuare putem dezvolta acel sector din viata noastra pe nivelul urmator.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma vineri 31 iulie, cu Luna in semnul Varsatorului pe gradul 8. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: