Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

joi, 2 iulie 2015

Ce facem astazi ? Crestem :)




 Folositi energia Lunii Pline ca sa va sporiti Lumina :)
De data aceasta, Luna Plina amplifica foarte mult perceptiile, intuitia sub toate formele, la un nivel foarte extins, la nivelul de grup, comunitate, societate – dupa cum si cat ne lasa mintea sa vedem.
Este o perioada foarte potrivita pentru a lucra constient cu energiile.
Se poate produce o (re)activare a capacitatilor creatoare, a functiei creative – folositi cuvantul care vi se potriveste, astfel incat intelesul sa se aseze in realitatea voastra.
Observati si simtiti aceasta capacitate, in exercitiu. Simtiti cum functioneaza.
Cei care nu au exersat inca “materializarea” constienta, pot incerca acum exercitii simple prin care sa ajunga la o mai buna claritate a procesului.

Dar, ganditi creatia in termeni simpli – in legatura cu viata cotidiana.
Astfel o translati din sfera conceptuala in planul fizic mult mai usor.
Fie ca lucram cu un algoritm particularizat fie cu unul general, este important sa intelegem ce se intampla, intr-un mod cat mai simplu exprimat, pentru a nu perturba curgerea fluxului energetic cu detalii care poate ca nu au legatura cu procesul respectiv.

Potentialul unui moment reprezinta o impletire a unor energii de calitati diferite.
Fiecare dintre noi rezoneaza in mod diferit cu acest potential.
Astfel ca, fiecare preia potentialul, dupa cum are nevoie ca sa faca ce are de facut.
Daca eu ies din varianta mea optima, prin care interactionez optim cu potentialul, atunci preiau diferit, de ceea ce ar fi potrivit sa preiau, cantitativ si calitativ.

Din acest motiv este important sa fim preocupati de nivelul vibratiei personale, pentru ca in felul acesta vom actiona contient pentru a ne ridica permanent vibratia – prin observarea gandirii si atitudinii – fara ca acest lucru sa reprezinte un efort deosebit.

Acum, mai mult ca oricand, este importanta “miscarea”, disponibilitatea de a experimenta prin alegeri rapide, succesive. Planul de lucru poate fi pe termen lung, strategia de asemenea, dar mersul pas cu pas ne asigura inaintarea.
Nu ganditi o potrivire intre cum faceti pasul care este de facut astazi si intreg drumul.
Dupa ce faceti pasul de astazi, vi se deschide si mai mult perspectiva asupra pasului urmator.
Important este “sa mergem”, sa alegem rapid si cu incredere si, sa pasim in sensul alegerii.
Si, chiar daca stiu ce vreau sa fac, chiar daca aleg si stabilesc un mod de lucru, ultimul gand in acest proces al alegerii, sa fie cel prin care accept varianta potrivita pentru mine, presupunand ca eu nu am vazut-o inca, presupunand ca planul meu nu este, inca, cel optim pentru cresterea mea.

Astfel folosim capacitatea creatoare si, pe masura ce o folosim, ne sporim puterea.
Dar, asta se simte, se traieste … nu se povesteste :)
Energia este in continua miscare-transformare; noi absorbim energie si, este important sa o folosim, realizand astfel transformarea, prin materializare.


Sa facem efortul de a pragmatiza acest proces.
Daca acceptam ca suntem energie atunci, sa ducem acest inteles in experientele noastre de viata si, sa ne folosim energia.
Daca suntem energie, atunci putem lucra cu parametrii (caracteristicile) acestei energii pe care, o transformam astfel, transformandu-ne mult mai usor decat suntem obisnuiti sa lucram cu corpul fizic si cu mintea noastra.

Poate ati observat ca aveti o perceptie diferita a gandurilor.
Poate ca observati asta acum, sau poate o sa observati in zilele urmatoare.
Daca o sa va propuneti, o sa si constatati ca observarea gandurilor este mai usor de realizat, a succesiunii acestora, a modului in care se potrivesc in diferite intelesuri care, devin imediat foarte utile si, din care se nasc noi scheme de gandire care conduc la alte noi intelesuri.

Chiar daca suna ciudat, este foarte important sa gandim si sa vorbim folosind acest cuvant : „crestere”.
Sa ne raportam in tot ce facem la aceasta idee a cresterii personale, indiferent ce facem.
Noi crestem prin tot ce facem, nu numai prin gesturile marete ... ci si prin modul in care avem grija de noi (de exemplu) sau prin modul in care admiram tot ce exista (creatia).

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- poate fi (si este) folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de crestere a Lunii, pana la Luna Plina, care se va forma joi 2 iulie, pe gradul 11 in semnul Capricornului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

 Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site-ul Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea. (grup on-line de dezvoltare personala)

Niciun comentariu: