Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 6 ianuarie 2012

Ce facem astazi ? 6 - 9 ianuarie 2012





   Ne apropiem de prima faza de Luna Plina de dupa solstitiul de iarna, ce se va forma in dimineata zilei de 9 ianuarie. Pe parcursul acestei faze de luna in crestere, curgerea energiilor a fost foarte intensa si s-a realizat intr-un ritm foarte alert. Acum, practic acumulam si gestionam un potential energetic imens. Este posibil ca unii dintre noi sa fi simtit o oboseala inexplicabila, eventual dureri de cap sau poate numai o presiune pe crestetul capului.

In aceste zile planul nostru mental este cel care interactioneaza puternic cu influxurile astrale. Planeta Mercur, care guverneaza procesele de gandire si comunicare, interactioneaza in mod armonios cu planetele lente ale sistemului solar, ceea ce pentru noi se traduce printr-o activitate mentala intensa si transformatoare. Iar duminica 8 ianuarie, Mercur isi schimba regimul vibrational, intrand in semnul Capricornului. Astfel ca in aceste zile mai ales, gandim mai bine, mai clar, mai ordonat, organizat, mai rapid si mai profund; cuprindem o viziune mai larga asupra situatiilor cu care ne confruntam. Puterea de concentrare este mai mare si intuitia functioneaza foarte bine, avem idei bune si gasim solutii salvatoare.

Mercur formeaza insa si un aspect tensionat cu planeta Uranus, dar, daca depasim si transformam starea de tensiune (nervozitate, dezacorduri, schimbari bruste de atitudine) pe care o poate produce acest aspect, atunci folosim influenta energetica pe un nivel superior si declansam o capacitate creatoare de tip spiritual a functiilor mentale. Procesele de gandire depasesc limitele rationale obisnuite, sub aceste influente astrale, daca le lasam sa se manifeste constructiv.

Este important sa ne urmarim firul gandurilor in aceste zile, pana la Luna Plina.
Sa eliberam rapid acele ganduri care nu au legatura directa cu viata noastra, care analizeaza pana la judecata, care provoaca emotii negative.

Atentia noastra este un instrument foarte valoros. Sa o folosim intelept si eficace.

Prin urmare, sa acordam adentia noastra numai scopurilor noastre, sa ne clarificam intentiile si sa le formulam cu hotarare. Ceea ce gandim acum si ceea ce ne dorim acum, cu convingere, devine parte din realitatea fizica, locala, a fiecaruia dintre noi. Sa folosim aceasta conjunctura si aceste instrumente in sensul stabilit de noi, pentru noi si nu altfel si nu pentru ceilalti – fiecare este liber sa-si construiasca propria realitate asa cum considera.

Acum construim cea mai potrivita strategie pentru planurile stabilite si pentru ceea ce dorim sa realizam in anul 2012.
Sa o pastram constant in campul atentiei noastre.
Tot acum transmitem, complet si puternic, intentia noastra celorlalti astfel ca, acum convingem mai usor prin capacitatea de a ne exprima.
Acest potential deosebit se manifesta si il valorificam pe directia pe care se aseaza acum, pe harta natala, Mercur  in tranzit.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: