Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 25 ianuarie 2012

Raspuns : Gabi - 25 ianuarie 2012 - despre problemele financiare


   Modul in care tu iti castigi banii depinde de viziunea ta asupra muncii tale si asupra modului in care intelegi sa-i folosesti.
Lectia de viata cea mai importanta se refera la a invata sa iti apreciezi munca si sa cheltuiesti banii in mod planificat si cu intelepciune.
De asemenea, castigurile tale depind si de modul in care comunici cu ceilalti precum si de adaptabilitatea gandirii tale la situatiile cu care te confrunti, dar, focalizandu-ti atentia pe scopul tau final fara sa te abati de la drumul tau.

Eu cred ca esti o persoana foarte creativa, in sensul practic. Este important sa descoperi aceasta creativitate – daca nu ai facut deja acest lucru – pentru ca valorificand acest aspect al fiintei tale, cresti si te simti un om implinit.

Anul trecut cred ca te-ai confruntat cu lectii importante pe domeniul profesional si acest lucru daca nu s-a manifestat inca, este foarte posibil sa se manifeste in urmatorii doi ani – va trebui sa iti asumi responsabilitati si sa inveti sa colaborezi.
Daca deja s-au produs evenimente in acest sens si nu le-ai acordat atentia cuvenita este posibil sa te confrunti cu probleme de sanatate. Cred ca in acest sector din viata ta exista oportunitatea producerii unor schimbari care ar genera lucruri frumoase in legatura cu cariera ta, sau cu imaginea ta in ochii celorlalti, chiar daca nu ar produce efecte directe sau spectaculoase din punct de vedere financiar.

Pana in iunie te confrunti cu situatii care iti atrag atentia asupra felului in care muncesti si daca realizezi schimbarea interioara potrivita, vei genera efecte benefice ulterioare in legatura cu veniturile tale, care ar putea inregistra o crestere substantiala incepand cu 2013.

Pentru tine, este important sa te deschizi catre dimensiunea spirituala a vietii. Acest lucru este important pentru toti oamenii, dar pentru unii, cum esti si tu, de la un moment dat devine o conditie pentru dezvoltarea completa a propriului potential. Ar fi potrivit ca activitatea ta si interesul tau sa se orienteze catre renasterea ta spirituala, sa te deschizi catre intuitie si sa o folosesti constient, curent si constant in viata cotidiana.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: