Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 24 ianuarie 2012

Despre astrologie in 2012



   Foarte multi oameni asteapta de la astrolog informatii clare si precise.
Si multi astrologi le si ofera.
Cele mai multe intrebari sunt insa in mod nepotrivit formulate.
De ce? Pentru ca transfera responsabilitatea deciziei de la cel care intreaba catre cel care raspunde. Daca acesta raspunde asa cum se asteapta cel care intreaba.

Daca acceptam ideea ca fiecare dintre noi este o structura energetica, atunci este important sa intelegem ca parametrii nominali ai acestei constructii s-au modificat radical in ultimii ani.

Ne-am transformat. Pur si simplu manualul de utilizare nu mai corespunde iar cartile de medicina asteapta sa fie rescrise. Unii dintre noi sunt constienti de aceste transformari, altii nu sunt. Unii simt schimbarea, altii n-o simt.
Intre timp, structura umana a dezvoltat un potential creator imens. Ne-am reactivat functia divina, creatoare, in stare constienta.

Prin urmare, este necesar sa punem intrebarile potrivite, indiferent cui le adresam. Pentru ca puterea interioara, creatoare, urmeaza intentia mai repede si mai puternic decat am fost obisnuiti vreodata.

Este important sa intelegem ca astrologia nu este numai un instrument folosit in realizarea previziunilor, asa cum mult prea simplist o percep foarte multi oameni. Sub aceasta forma si in acest scop nici nu o vom mai putea folosi in foarte scurt timp, din moment ce devenim cu totii constienti de aspectul creator al propriei fiinte.

Dar, procesul evolutiv continua.
Iar astrologia, abordata cu seriozitate si responsabilitate, este instrumentul care ne arata sensul acestui proces evolutiv, individual si de grup, lectiile de invatat si caile optime pentru fiecare.
Asadar, intrebarea potrivita contine decizia luata deja, precum si motivatia. Si cauta calea si mijloacele potrivite pentru atingerea scopului.

Tema astrologica a solstitiului din iarna 2011 (ca moment de inceput de ciclu anual) ne arata o interactiune multipla a planului mental cu celelalte structuri  - cu planul sentimental, cu cel emotional,  cu personalitatea, precum si cu aspectul spiritual al fiintei umane. In acest an modul nostru de a “gandi” se restructureaza din temelii, se reseteaza pe alte repere, cu intelesuri mult mai profunde, intr-un sistem nou de referinta.

Astrologia fiind o stiinta mentala, trece ea insasi printr-un proces de relocare a simbolismului pe care se bazeaza aceasta cunoastere, catre niveluri vibrationale superioare. Este posibil sa patrundem noi intelesuri si sa valorificam o cale noua de manifestare a cunoasterii astrologice, care sa impleteasca din ce in ce mai intim simbolismul cu procesul intuitiv.

Astfel ca, este important ca utilizatorul de informatie astrologica, sa devina constient de valoarea intrebarii sale, precum si de cum anume poate folosi raspunsul pe care il primeste.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: