Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 16 ianuarie 2012

Ce facem astazi ? 16-20 ianuarie 2012




 Incepem saptamana sub influenta patrarului pe faza de descrestere a Lunii.
Este posibil sa simtim o oarecare tensiune, pentru ca, din tot ce facem, ceea ce nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor iese la suprafata prin diferite situatii cu care ne confruntam. Prin urmare, tot ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, poate fi schimbat. Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii pentru a indrepta lucrurile, acum precum si in ciclul lunar urmator.

In cursul acestei saptamani Soarele isi va schimba regimul vibrational si in acelasi timp realizeaza aspecte astrale cu planetele lente. Astfel, a inceput deja sa formeze aspecte tensionate cu planeta Saturn si cu Jupiter, care pot sa genereze diferite obstacole; accentueaza indrazneala, curajul de asumare a riscului, nevoia de libertate, eventual probleme de natura legislativa, financiare sau in legatura cu deplasarile.

Aceasta stare va atinge un maxim de manifestare duminica, 22 ianuarie, dar este usor amplificata de influenta pe care ne-o ofera Venus prin colaborarea sa cu Pluton. Este posibil sa traim sentimente intense, o revolutie interioara, care sa ne poarte catre o renastere personala; este posibil sa identificam cu luciditate anumite blocaje emotionale si sa realizam constientizarea lor. Insa, prin aspectele pe care le construieste inca de saptamana trecuta, Venus ne ajuta sa ne deschidem inima si sa percepem situatiile cu care ne confruntam cu mai multa intelegere dar cu dorinta de a face schimbarile necesare..

Miercuri avem o zi in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului; este un moment de acceptare a rezultatelor obtinute si a cursului evenimentelor, precum si a modului in care am reusit sa ne punem in practica planul, proiectul in a carui realizare ne-am implicat; in masura in care suntem sinceri si deschisi catre sfaturi si sugestii, putem intelege cum anume sa actionam mai eficace in continuare, in ciclul urmator al fazelor lunii sau in derularea altor programe.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: