Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 13 ianuarie 2012

Ce facem astazi ? 13-15 ianuarie 2012




   Am depasit faza de luna plina pe fondul unei activitati intense in planul mental.  Capacitatea de analiza si sinteza, focalizarea atentiei precum si intuitia ne-au ajutat sa ne extindem viziunea asupra planurilor noastre si acum, cu ajutorul influentelor astrale generate de conjunctia pe care o realizeaza Mercur cu Pluton, suntem in situatia in care depasim anumite limite mentale. Practic traim un moment in care mintea noastra se reseteaza, - daca alegem asta - pe noi repere, intr-un sistem nou de referinta, pentru ca mai apoi, la faza de Luna Noua din 23 ianuarie sa plasam intentia noastra cu toata forta mentala disponibila. Este interesant sa ne urmarim gandurile in aceste zile pentru ca este foarte posibil sa formulam concluzii valoroase, care pot deveni principii de viata.

Intre timp, planeta Venus – a doua dintre planetele personale - a inceput sa construiasca aspecte cu planetele lente ale sistemului Solar, aducand planul sentimental in ringul transformarilor. Astfel, chiar inainte de a intra in semnul Pestilor – sambata 14 ianuarie - Venus formeaza un trigon cu Saturn si o conjunctie cu Neptun, iar a doua zi (duminica) sextil cu Jupiter.
Daca rezonam cu nivelul mai inalt al acestor influente astrale, atunci reusim sa valorificam tendintele pe care le imprima semnul Pestilor planului nostru sentimental – manifestam compasiunea si disponibilitatea catre ceilalti dintr-o anume stare de echilibru.
Dar daca ne lasam influentati si impresionati, intram in sfera nivelului scazut al vibratiilor energetice si este posibil sa experimentam dezamagirea.
Conjunctia Venus-Neptun (cele doua octave ale iubirii) se realizeaza in preajma lui Chiron si descarca opozitia Saturn-Jupiter. Este posibil ca printr-o succesiune de stari interioare sa realizam o vindecare emotionala – sa eliberam niste emotii, sa transmitem niste sentimente sau, macar sa recunoastem o rana mai veche.


In cadrul ciclului fazelor lunii, de vineri seara si pana sambata la pranz se formeaza aspectul de trigon Soare – Luna; este un moment al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii, in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta; daca suntem deschisi catre procesul intuitiv (mult amplificat si de restul aspectelor astrale), putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in ciclul urmator.
De asemenea, Soarele colaboreaza constructiv cu planeta Marte si ne ajuta cu un plus de stabilitate si de armonie a energiilor, ceea ce reprezinta un ajutor foarte important in gestionarea tuturor celorlalte influente astrale.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: