Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 9 ianuarie 2012

Luna Plina in semnul Racului – 9 ianuarie 2012



 
Luna Plina la Iasi, 9 ianuarie 2012
   Urmatoarea faza de Luna Plina se produce luni 9 ianuarie, in jurul orei 9.30, cu Soarele in semnul Capricornului si Luna in semnul Racului, la grad 18.26.
In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment de maxim energetic, care ne plaseaza in fata unor rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare.

Influenta energetica generata de opozitia Soare – Luna poate sa produca o stare de tensiune generala, este posibil sa ne confruntam cu dificultati in interactiunea cu ceilalti. Modul de actiune si exprimare poate sa cedeze in fata tentatiilor, este posibil sa simtim o lipsa a vointei si sa apara bulversari emotionale. Potentialul energetic este mare si este necesara o stapanire de sine, constienta, pentru a-l folosi intelept. Este important ca in aceste zile sa ne supraveghem atitudinea, sa ne observam atent entuziasmul si sa facem acele gesturi necesare dezamorsarii oricarei tensiuni, prin intelegerea corecta a cauzelor eventualelor dispute.

De aceasta data, influenta Lunii este foarte puternica si ne orienteaza clar si transant catre propriul suflet si catre familie, aratandu-ne resursele creatoare pe care le avem la dispozitie. De asemenea, este posibil sa simtim o motivatie mai puternica pentru atingerea obiectivelor propuse. Contextul astral este in mod armonios  influentat de catre vibratia planetei Marte si astfel reusim sa ne redresam din mers reactiile nepotrivite, pe care s-ar putea sa le manifestam odata cu aparitia unor surprize. Este important sa ne focalizam atentia pe scopul nostru si sa nu cedam tentatiei de a ne abate de la programul stabilit.

Acest potential energetic al fazei de luna plina se poate descatusa si valorifica prin folosirea imaginatiei si intuitiei pentru a genera schimbari importante in viata de zi cu zi; astrele ne ajuta cu o mai mare rezistenta psihica si putere de concentrare si cu un control al emotiilor, dar este sanatos sa ne alegem cu grija anturajul si sa fim mai toleranti.

In acel domeniu de viata, unde se aseaza Luna Plina pe harta natala, vedem totul mai clar si scoatem la lumina toate nelamuririle din interior, din cele mai profunde unghere ale sufletului. Si pe aceasta directie identificam un rezultat si formulam o concluzie in legatura cu potentialul energetic al momentului, care reprezinta de fapt intreaga acumulare de energie, sub orice forma s-a realizat, de pe parcursul anului trecut.
Este posibil sa avem un adevarat moment de revelatie care ne va ajuta ca pana la urmatoarea faza de Luna Noua sa ne stabilizam intentia cu care alegem sa traversam procesul de transformare si evolutie al acestui an.

Este important sa intelegem ca acest proces de transformare ne poarta printr-o inlantuire de stari de tranzitie si ca modul in care reusim sa le depasim depinde de perceptia noastra asupra acestor experiente. Modul in care gandim si reperele la care ne raportam determina derularea experientelor. Mintea deschisa elibereaza capacitatea creatoare si, aceasta faza de Luna Plina amplifica un potential deja urias al planului mental, generat prin pozitia si aspectele pe care le formeaza planeta Mercur de cateva zile.

Ne aflam acum intr-o asa-zisa “zona libera”, in care ne stabilim noi criterii pe care sa ne sprijinim in construirea experientelor de viata. Cu putin curaj, viziunea asupra modului in care percepem si ne construim realitatea se poate extinde surprinzator de mult.
Acum redescoperim ca realitatea fizica, proprie fiecaruia dintre noi, se modifica in functie de cum o percepem, fiecare. Intelegerea acestui lucru ne motiveaza sa ne schimbam perceptia si sa ne deplasam atentia de pe tiparul vechi de actiune catre noua conjunctura, chiar daca inca nu o vedem ca pe o oportunitate.
Acesta este de fapt un proces de creatie, personala, pe care-l experimentam din ce in ce mai constient.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Spor si succes !!!

Niciun comentariu: