Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 16 aprilie 2016

Ce facem astazi ? 15 aprilie 2016Suntem  in a doua saptamana a ciclului fazelor Lunii inceput cu Luna Noua in Berbec, dupa echinoctiul de primavara. Aceasta faza a ciclului ar putea fi foarte importanta prin faptul ca planetele Marte si Pluton intra simultan in miscare retrograda – pe 17 si respectiv 18 aprilie.
Suntem sub influentele unei piramide pe semne de pamant : Mercur (Taur, la inceputul celui de al doilea ciclul de retrogradare) – Jupiter (retrograd) si NN (Fecioara) – Pluton (Capricorn). La intrarea in miscare aparent retrograda a planetelor Marte si Pluton, ajunge si Luna in Fecioara si participa la insumarea influentelor piramidei, prin conjunctie cu Jupiter si apoi cu NN.
Aceasta piramida va fi „functionala” si la Luna Plina de saptamana viitoare, dar si la Luna Plina din mai, din ciclul urmator, cu Mercur retrograd atunci si, se va reface si la mersul direct al lui Mercur, in ciclul din iunie, Mercur iesind din zona de umbra (7 iunie) imediat dupa Luna Noua in Gemeni (5 iunie).
 La Luna Plina din mai, Pluton (varf de piramida) va fi pe ascendentul momentului.

Practic, acest al doilea ciclu de anul acesta, al retrogradarii planetei Mercur, ar putea sustine un exercitiu de generare a materializarii. Pentru aceasta insa, este important sa avem mintea libera si adaptabila la modul de lucru care se poate revela.
Momentul 17-18 aprilie poate fi inteles, energetic vorbind, ca un timp al imponderabilitatii, al lipsei de directie, moment in care impulsul mental poate fi foarte puternic si mai ales eficace.
Poate fi  aceasta o etapa de constientizare a fortei, a puterii personale, a capacitatii de (re)organizare a realitatii proprii.

Va indemn sa fiti cat mai constienti, zilele acestea, de puterea voastra de a “materializa”, de impactul pe care il produceti in mediul energetic, in interactiune – cu orice si cu oricine.
Nu fortati lucrurile si nu stabiliti termene imediate dar, credeti ca se poate.
Nici nu amanati termene pana la “vom vedea noi cand”, dar aveti rabdare.
Poate va potriviti cumva in starea ... “stiu” ca produc impact si “stiu” ca las fluxul in continua optimizare.
Cereti indrumare si clarificare si ... “stiti” ca intelegeti.

Anul acesta, seria retrogradarilor planetei Mercur ne-ar putea aduce intelesuri nebanuite, neasteptate.
Acum, in acest ciclu (14 aprilie – 28 aprilie – 22 mai – 7 iunie) ducem intelesul pana la maximul pe care il pot procesa mintea si disponibilitatea noastra.
La toamna (in ciclul a treilea al anului) vom lucra deja altfel cu informatia si cu “puterea gandului”.
Cei care practica terapie de orice tip, sau orice forma de lucru energetic, cu sine sau cu altii, pot cere si pot observa cum se poate simplifica modul de lucru – catre foarte simplu si concis, din ce in ce mai putine cuvinte, mai putini pasi (etape) cu o focalizare mult mai rapida si mai intensa, mult mai usor de realizat.
Observati si notati, este foarte posibil sa  revenim asupra acestor idei chiar acum, in acest ciclu, dar si la toamna.
Percepeti miscarea energiei si creditati procesul.

Daca stiti sa innotati – amintiti-va cum ati invatat sa innotati si, amintiti-va starea pe care o aveti cand manevrati apa, astfel incat sa va miscati cum doriti. Eventual si daca aveti conditii, mergeti la piscina, la mare, la scaldat, sau exersati in cada :) ... o astfel de joaca poate declansa constientizari majore.
La fel facem si in mediul energetic – doar ca lucram cu gandul , realizand miscarea energiilor, care ne poarta, astfel incat traversam o situatie.
Starea are acelasi rol in ambele cazuri, de a mentine echilibrul interior, emotional, detasarea, observarea si sensul constructiv al trairii.
Reconfigurarea situatiei reprezinta de fapt modul in care noi folosim baia energetica, miscand energiile.
Partea frumoasa este faptul ca nu trebuie sa stiu cum le misc.
Este important sa stiu ca le misc si, sa stiu unde vreau sa ajung.
Sau, sa stiu ca merg unde ar fi potrivit sa ajung – in cazul in care n-am aflat inca :)

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de screstere a Lunii, pana la Luna Plina care se va forma pe 22 aprilie, in semnul Scorpionului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: