Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 15 aprilie 2016

"Harta natală ca instrument în dezvoltarea personală"
Rezumat - Prezentare in cadrul Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrae, echinoctiul de primavara 2016.


 Am întrebat, la un curs, pe studenții mei, "ce credeți că reprezintă harta natală?".
"Un punct de plecare", "o tendință", "o potențialitate, având în vedere că astrele dispun iar noi predispunem", “un instrument de corecție”…

Toate răspunsurile sunt, probabil, bune. Eu le-am spus doar:
- Ceea ce veți auzi acum este punctul meu de vedere. Fiecare dintre voi este liber să interpreteze harta natală cum simte, în conformitate cu vizunea lui și cu opțiunile pe care le are.

Orice astrolog va face o astfel de interpretare în funcție de propria educație spirituală, de modul în care își alcătuiește el lumea. Un astrolog medical îți va căuta bolile în harta natală, iar un healer holistic va descoperi capacitățile tale de vindecare. Un karmist îți va vedea bubele și păcatele, în timp ce un coach se va uita la ce chestii mișto ai putea tu transforma în viața asta.

Am continuat:
- Harta natală, din punctul meu de vedere, este maximul din ceea ce poți tu realiza în această viață, un ideal, un design personal de o perfecțiune aproape sexy. Se vorbește mult de ideea de “a-ți depăși harta”; măcar să ți-o îndeplinești tu și ai fi cu adevărat prea-fericit…
*
Harta este o schema, un prototip, un ansamblu de factori care, combinați și înțeleși te pot duce pe un drum de succes, realizare personală și împlinire. Ea îți arată cu ce să începi când ești bulversat, care sunt domeniile în care te-ai putea realiza și pune în valoare mai bine, unde este cel mai bine să faci “forță”, să lucrezi cu tine”.

Așa cum spuneam mai sus, harta este un design personal, un instrument pentru care un coach sau un “dezvoltator personal” ar plăti bani grei să-l înțeleagă și folosească. Este aur curat.
Posibil să existe și alte utilizări sau interpretări, așa cum am mai zis. Personal, eu pe această linie merg și merg bine… Din ceea ce am studiat până acum, nu există instrument de cunoaștere personală, sau radiografie la toate nivelurile ființei umane decât harta natală.

Pe care te invit, drag cetitorule, să o studiezi.

Niciun comentariu: