Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 30 aprilie 2016

Ce facem astazi ? 29 aprilie 2016

Folositi zilele ramase pana la Luna Noua ca sa intelegeti cat mai mult, din toate puterile :)  ce sunteti pregatiti sa intelegeti, ce vreti si cereti sa intelegeti. Si apoi folositi zilele de dupa Luna Noua, pana la revenirea planetei Jupiter in mers direct (9 mai) pentru a pune intelesurile intr-o schema, intr-un plan de lucru, intr-o strategie – acest lucru insemnand sa faceti alegeri.

Avem la dispozitie cateva zile de “lucru interior” in care putem folosi influentele miscareii aparent retrograde a planetelor Mercur si Marte, pe ultima linie dreapta a miscarii retrograde a planetei Jupiter. Si avem in fata ultima saptamana  a ciclului curent al fazelor Lunii, pe care l-am inceput cu Luna Noua in Berbec.
Apoi urmeaza ciclul Lunii Noi in Taur, cu un potential deosebit de “miscare” si “potrivire” a lucrurilor.

Atitudinea conteaza intotdeauna, acum insa, conteaza foarte mult.
Folositi-va atentia, constient – asta facem cand alegem, folosim atentia acordand importanta lucrurilor, situatiilor, oamenilor.
Orice faceti, de fapt urmati o alegere si, materializati potentialul generat de acea alegere. Puteti reorganiza procesul de materializare, constient. Stim ca putem, dar uitam.
In aceste zile, pana la Luna Noua, putem intelege si mai mult despre implicarea in proces si deci, despre reorganizarea planului de lucru, a programului, a efortului, a experientei.

Daca vreti sa faceti schimbari, (presupunand ca nu le-ati facut inca) daca vreti sa ajutati schimbarea (presupunand ca ati acceptat-o deja), este acum un timp potrivit pentru a intelege cum producem efecte in derularea experientelor noastre (adica in viata noastra).
Dar este important sa descoperim singuri asta.

Vom folosi constientizarile din aceasta perioada in ciclul urmator, pe care il vom incepe cu Luna Noua in Taur. Lasati mintea libera (de prejudecati) opriti mersul in gol al gandurilor si preluati ideile noi, sau pe cele care au tot revenit si le-ati respins. Primiti-le si veti vedea mai apoi ce faceti cu ele.
Pentru cei preocupati de procesul de interactiune energetica constienta, poate va este de folos un material despre materializare, chiar daca este mai vechi.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 5 mai, in semnul Taurului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !


Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe blogul si pe site Astro Mercur te invit in Comunitatea Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care materializam realitatea proprie. (grup on-line de crestere personala)

Niciun comentariu: