Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 15 aprilie 2016

SATURN VERSUS LILITH
Rezumat - Prezentare ȋn cadrul Simpozionului de astrologie Ritmuri Astrale, echinocțiul de primăvară 2016. Lilith – Luna Neagră naște multe întrebări și neliniști din partea nativului atunci când se încearcă explicarea acesteia într-o hartă astrală. Poziția în harta natală deopotrivă cu tranzitele ei crează nativului probleme la care acesta, pe bună dreptate,cere soluții concrete de la astrolog.  

Este destul de dificil balansul între a informa nativul cu privirea la puterea malefică a acestui punct matematic și a-i da încrederea că poate să țină lucrurile sub control. 
Mai dificil este că aceste neajunsuri create de Lilith nu vin din afară, ele sunt în noi și de aceea sunt cu atât mai greu contracarat, este un fel de lupta nedreaptă cu tine însuți. 

Energia Lunii Negre odata stăpânită poate să fie consumată în folosul nativului, cu condiția ca acesta să aibă disponibilitate și îndrumare corectă.

Saturn poate fi o soluție viabilă. 
Se știe deja că este planeta care poate să țină piept ispitelor lui Lilith. Daca ne exprimăm în conformitate cu termenii din astrologia clasică, Saturn, Marele Malefic ajută la diminuarea energiilor malefice ale Lunii Negre???!!!
Cum poate fi folosit Saturn pentru diminuarea efectelor negative?

Ajutorul acestei harnice planete, funcție de casa si de semnul în care se găsește în harta natală și/sau în tranzit poate fi destul de interesant.
Dificultățile pe care le-am întâmpinat m-au determinat să încerc să aprofundez subiectul și cu această ocazie am să prezint cât pot de scurt concluziile la care am ajuns.

Ca să dau un exemplu care să stârnească curiozitatea, o personalitate extrem de cunoscută, realizată în special în plan profesional, cu notorietate, un saturnian prin excelență, are (avea din păcate!) o Lună Neagră în conjuncție cu MC. Cu ajutorul lui Saturn a reușit să depășească (greu sau ușor numai el știe) ispitele și fricile.


Niciun comentariu: