Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 22 aprilie 2019

Ce facem astazi? - despre materializareSalutari tuturor,
Va propun sa abordati Saptamana Mare cu o mai mare constienta a faptului ca suntem “in trafic” cosmic. Nu pentru ca este o sarbatoare religioasa neaparat, mai ales ca unii deja sarbatoresc sarbatoarea. Pentru ca, ar putea fi un timp deosebit in care putem descarca constientizari valoroase.
Orice constientizare este importanta, pentru ca, nu se produce daca nu este de folos. Si, se produce cand poate fi valorificata. Acum insa, pot apare idei deosebite privind procesul de materializare, proces prin care, generam tot ce traim.

In urmatorii sapte ani vom avea la dispozitie energia de tip Uranus in tranzit prin semnul Taurului – Uranus a intrat in semnul Taurului in luna martie. In simbolismul acestui tranzit se poate regasi si dezvoltarea mecanismulului materializarii, deja pe alt nivel, mai inalt, al mintii inalte (constiente, intuitive) simbolizate de Uranus.

Iar astazi, incepem saptamana aceasta, saptamana “mare”, cu conjunctia Soare –Uranus in Taur, prima din cele sapte pe care le vom trai in urmatorii sapte ani. Se va forma la noapte, la oa 01:05.

Va indemn sa observati cum traversati zilele acestea.
Pastrati atentia asupra curgerii si lucrati cu ideile care va vin. Preluati ideile si acceptati sa faceti ceva in sensul pe care vi-l dau, fara sa va cramponati pe “cum” faceti. Preluati indemnul ideii si vedeti apoi ce mai apare in viziunea voastra.
Este mai mult un exercitiu de deschidere a omuletului, decat un exercitiu mental. In masura in care ne deschidem acum, vom derula cu mai mare folos exercitiul mental din ultimele zile ale ciclului, inainte de Luna Noua in Taur.

Observati cum lucrati in organizarea activitatilor. Luati in calcul si organizarea mintii. Organizati activitatea, pornind de la modul in care o ganditi si, de la modul in  care o sustineti prin gandirea voastra.
Treceti la punctul zero, deasupra punctului 1, oricare ar fi acesta, in planul de lucru al unei actiuni:
Constienta materializarii (si constienta potentialului disponibil) – prezenta, gand, algoritmi si mod de folosire.

Si, observati cum materializati.
Cand constient si cand inconstient?
Cum folositi puterea voastra? O folositi?
Ce materializam? – potentialul disponibil, pe care, intelegerea noastra il poate limita.
Deschidem mintea deci si, lucram in echipa.

Cu energia tranzitului planetei Uranus prin semnul Taurului, ducem materializarea pe nivelul urmator care, presupune si un nivel mai inalt de constienta. (poate va ajuta si Cuadratura Uranus-Pluton si materializarea)
Lumea Noua o construim cu mintea noua, astfel ca, suntem ajutati si sustinuti sa devenim constienti de mintea noua si sa o folosim din ce in ce mai constient.

Va invitam alaturi de noi la
Atelier Astro Mercur   la fiecare faza de Luna Noua, la sala sau in varianta audio.
Urmatorul atelier va avea loc pe 6 mai 2019, dedicat ciclului Lunii Noi in Taur.
Sunt disponibile in varianta audio toate atelierele din ultimii trei ani si puteti folosi oferta “pachet atelier”.
Inscriere prin formularul urmator:

Despre ciclul curent al fazelor Lunii - Ciclul Lunii Noi in Berbec .

Exista grupul Atelier Astro Mercur – Bazele CGA (bazele culturii generale astrologice) in care se pot inscrie cei care au participat cel putin la un Atelier Astro Mercur (la sala sau in varianta audio).

Tu oferi in dar o consultatie astrologica in luna aprilie (inclusiv tie) si, primesti gratuit materialul audio dedicat ciclului Lunii Noi in Berbec, distribuit in Grupul Astro Mercur.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina.
Acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Va rog sa recititi ultimele doua randuri de mai sus :)
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii,  pana la faza de Luna Noua care se va forma pe 4 mai 2019, in semnul Taur. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si un mod de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Daca rezonezi cu modul in care este prezentata informatia pe acest blog te invit in Grupul Astro Mercur,  sa lucram impreuna cu influentele astrale, sa le folosim in construirea experientelor de viata, sa le folosim in adaptarea la fluxul sincronicitatilor prin care, materializam realitatea proprie - nu trebuie sa stii astrologie ca sa faci parte din grup, dar facand parte din grup poti sa-ti construiesti o cultura generala astrologica, pe care sa te bazezi oricand, folosind constient potentialul pe care il ai la dispozitie. Grupul a fost lansat in decembrie 2013 si, functioneaza continuu. Participarea la grup se poate face lunar, sau pe intervale mai mari de timp. Detalii sunt aici: grup on-line de crestere personala

Va invitam sa urmariti pagina Astro Mercur

Niciun comentariu: