Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

marți, 24 aprilie 2012

Ce facem astazi? 24-27 aprilie 2012






Am inceput o saptamana dinamica, in care influentele astrale ne aduc imboldul si puterea de a “misca” energiile.

Dorinta noastra de a ne atinge scopul stabilit este parca mai clara si mai puternica, devine un instrument valorors pentru reusita in orice actiune; suntem energici si ar fi potrivit sa manifestam competitivitatea doar in relatia cu noi insine, sa ne alegem motivatia corecta si sa ne raportam la propria realitate, la propriul program de viata, lasandu-I si pe ceilalti sa faca la fel.

Se construieste de cateva zile un aspect tensionat intre perechea Mercur-Uranus si planeta Pluton; maine se produce cuadratura la grad perfect. Aceasta influenta astrala aduce un soi de forfota mentala si ar fi sanatos sa depasim tendinta spre negativitate si sa acceptam adevarurile care se dezvaluie sub ochii nostri.

Am mai trait acest aspect astral la sfarsitul lunii septembrie anul trecut, dar pe un alt fond energetic. Atunci plantea Mercur (in conjunctie cu Soarele) se afla in opozitie cu planeta Uranus si, am facut cu totii un efort de a depasi anumite bariere mentale, pe directia pe care ne-a aratat-o atunci Uranus. Daca am ales atunci sa facem acel efort, daca am ales sa ne pastram mintea deschisa si sa lucram cu informatia “noua”, acum, este posibil sa patrundem sensul unor constientizari importante pentru noi, sa descoperim un inteles profund in legatura cu aceeasi directie pe care ne-o arata Uranus pe harta natala a fiecaruia dintre noi.

Daca ne-am luptat cu informatia, daca am considerat-o “imposibila” si am blocat calea catre ceea ce ne-a adus nou in viata noastra, atunci am totusi sansa sa reusim acum,  sa realizam o schimbare importanta in procesul de gandire, prin situatii tensionate, care ne forteaza constientizarea, si care ne ajuta sa ne armonizam mentalitatea cu drumul potrivit in viata.

Pe fondul acestor mutatii importante din planul mental, joi si vineri sunt zile potrivite pentru a incepe ceva nou; ar fi bine sa urmarim oportunitatile potrivite pentru dezvoltarea planurilor asupra carora ne-am focalizat atentia la faza de Luna Noua, si sa verificam strategia de realizare a acestor planuri. Putem valorifica cu succes anumite avantaje, daca le vedem la timp.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: