Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

luni, 16 aprilie 2012

Ce facem astazi? 16-20 aprilie 2012




   Ce facem in Saptamana Luminata ?

Din punct de vedere al fazelor Lunii, Vinerea Mare ne-a propus patrarul al doilea din ciclul fazelor Lunii.

Ultimele zile inaintea sarbatorilor de Paste s-au potrivit foarte bine pe faza de descrestere a Lunii, aceasta influenta astrala ajutandu-ne sa ne purificam mai usor intreaga constructie energetica.

Mesajul astral al “Invierii” sustine mesajul spiritual si subliniaza tema anului propunandu-ne echilibrarea interioara a celor doua principii feminin – masculin cu impact puternic si direct in manifestarea iubirii neconditionate. Cum reusim asta ? prin modelarea personalitatii in sensul armonizarii tuturor relatiilor noastre si prin realizarea unei transformari fundamentale in modul de a gandi. Pare o cale utopica, dar viata ne va arata ca poate fi calea sanatoasa si cea mai directa catre binele nostru.

Maine planeta Mercur revine in semnul Berbecului, dupa reluarea mersului direct. Mercur a mai intrat odata in acest semn in ziua de 2 martie 2012 si, am analizat atunci influenta sa energetica asupra planului mental colectiv precum si la nivel individual, nuantata de caracteristicile Berbecului. Acum, va reface pentru a treia oara conjunctia cu Uranus si ne va transmite o influenta energetica foarte constructiva. Daca in perioada sa de retrogradare, am fost atenti la semnele pe care ni le-a aratat fiecaruia dintre noi, acum suntem in masura sa valorificam la maxim suportul pe care il ofera colaborarea Mercur-Uranus, in acel sector de viata din harta natala (gradul 6 din semnul Berbecului) in care se intalnesc  din nou, duminica, imediat dupa faza de Luna Noua in semnul Taurului.

Aceasta intalnire astrala intre cele doua octave ale planului mental ne este de foarte mare ajutor acum, la inceputul perioadei de retrogradare a lui Pluton, pentru ca ne aduc eliberarea mentala, ideile progresiste si expansiunea comunicarii, de care avem nevoie pentru a ne intari vointa de a depasi barierele care inca ne mai tin pe loc.

Influenta energetica a planetei Pluton arata si aduce transformarea interioara. In perioada de mers aparent retrograd ne indica daca si unde exista un blocaj care ne impiedica sa acceptam schimbarea necesara, pentru asumarea drumului potrivit in viata. Pana la revenirea sa in mers direct (septembrie 2012) ne va plasa in situatii care sa ne forteze sa depasim limitele unui tipar autoblocant.

Pe acest fond astral, mintea noastra primeste o sustinere si un imbold de a-si depasi limitele, prin colaborarea Mercur-Uranus, fiind posibil acum sa avem o adevarata revelatie in legatura cu cursul vietii noastre.

Iar influenta adusa de planeta Marte care tocmai si-a reluat mersul direct in semnul Fecioarei, ne aduce forta interioara si responsabilitatea care sa ne ajute sa facem ceea ce avem de facut, pentru binele nostru cel mai inalt. Acolo unde se deplaseaza Marte acum, pe harta natala a fiecaruia, (zona ocupata de semnul Fecioarei) se pot produce deblocari miraculoase, daca am facut alegerea potrivita si daca, am acceptat sa realizam schimbarea necesara.

Cu cat mai mult ne luptam cu schimbarea, cu atat mai radicala si mai transformatoare va fi aceasta.
Traversam ultimele zile inainte de Luna Noua in semnul Taurului, zile foarte potrivite pentru eliberare energetica prin “curatenie” in planul mental precum si in planul sentimental-afectiv.

Acum incheiem ciclul deschis la Luna Noua in semnul Berbecului si ar fi potrivit sa analizam rezultatele obtinute, daca am lucrat cu energia Lunii Noi.

Raspanditi-va lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: