Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 4 aprilie 2012

Planeta Venus in semnul Gemenilor



   Marti 3 aprilie planeta Venus a pasit in semnul Gemenilor pe care il va tranzita intr-o perioada mai lunga de timp – pana pe 7 august 2012, timp in care va avea si o miscare aparent retrograda in intervalul 16 mai – 28 iunie.

   In perioada acestui tranzit cu totii vom simti un interes mai mare pentru interactiunea sociala, pentru a ne acorda bucuria si placerea sub diferite forme. Fiecare dintre noi va fi in cautarea binelui personal, constient dupa cum il dorim sau, inconstient, dupa cum simtim imboldul de a face anumite lucruri.

Aceste influente astrale ne ajuta sa devenim mai comunicativi, precum si  dornici de experiente variate, simtim nevoia de mai multa libertate de miscare,  eventual dorinta de a calatori.

Apare interesul crescut pentru activitatile intelectuale, in special pentru domeniul literar si, pentru viata artistica in general. Artistii se bucura acum de o inspiratie deosebit de bogata precum si de exprimarea usoara si extrem de placuta a capacitatii lor creatoare. Impactul asupra publicului poate fi mult mai puternic si mai placut.

Dar Venus ne aduce si lectii importante, in perioada sa de mers aparent retrograd, plasandu-ne in situatii in care vom avea de ales calea potrivita de manifestare a afectivitatii. De asemenea, vom avea ocazia sa demonstram profunzimea sentimentelor noastre. Este posibil sa apara tendinta de manipularea afectiva, care va testa sistemul de valori cu privire la dragoste si relatii, mai ales acolo unde acesta este superficial.

Nativii Gemeni primesc din plin influenta micului benefic, insa, toate acestea se pot manifesta mai mult sau mai putin, in sectorul de viata al fiecaruia dintre noi, tranzitat de Venus, in functie si de predispozitiile astrale din harta natala.
Important este sa folosim fluxurile astrale, aliniindu-ne la ceea ce ne propun, in fiecare moment.

Planeta Venus construieste deja aspecte tensionate cu planeta Neptun si cu Chiron, precum si cu planeta Marte.
Ne bucuram de un dinamism fizic si moral bun, dar o anume hipersensibilitate poate conduce la discutii, eventual la dispute in relatiile afective.

Este posibil ca aceasta hipersensibilitate, sa genereze in acelasi timp o manifestare egoista a sentimentelor, o posesivitate marita. Astfel. pot sa apara deceptii afective, indecizie, si/sau probleme financiare. Lipsa de manifestare a sentimentelor precum si posesivitatea pot reflecta latura involutiva (ceea ce ne tine pe loc) in plan afectiv. Este importanta detasarea sentimentala, iubirea fara conditii, fara asteptari, dar cu exprimarea trairilor, a sentimentelor, in mod altruist, echilibrat, care sa confere siguranta partenerilor, in fiecare tip de relatie.

Este important sa fim atenti la atitudinea noastra fata de ceilalti, pentru ca este posibil sa manifestam combativitatea in mod nepotrivit si, in astfel de situatii actiunile noastre pot fi blocate.

   De astazi insa ne ajuta influenta energetica a planetei Mercur, care isi reia mersul direct si care ne ajuta sa gandim si sa ne exprimam, din nou, mai bine. Daca in perioada de mers aparent retrograd am descoperit si am inteles care sunt erorile pe care le facem in modul in care gandim si in modul in care comunicam sau nu, ceea ce gandim, acum avem ocazia sa corectam, sau sa facem ceea ce nu am reusit inca, in planul mental, al comunicarii, al studiului, in ceea ce tine de documente, contracte, comert, si in legatura cu acel domeniu de viata pe care il tranziteaza Mercur pe harta natala a fiecaruia.


Mai avem doua zile pana la faza de Luna Plina, care se va produce vineri 6 aprilie, in jurul orei 22 ora Bucurestiului. 
Este important sa gestionam cu atentie si rabdare energia, din ce in ce mai puternica in aceste zile, sa o dirijam, prin focalizarea atentiei asupra scopului ales, sa ne pastram starea interioara de liniste si pace, in fata oricarei provocari, pentru a putea valorifica intreg potentialul energetic al acestui moment.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: