Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Ce facem astazi? 28-30 aprilie 2012





   Astazi nu este potrivit sa incepem proiecte noi, doar sa continuam actiunile incepute deja si sa urmarim curgerea informatiilor si derularea evenimentelor, deoarece Luna se afla in “mers in gol”.

Maine se formeaza primul patrar pe faza de crestere a Lunii, in jurul pranzului, astfel ca este posibil sa se simta o usoara tensiune interioara dar si in relatiile noastre. Eventualele dificultati intalnite ne arata daca ceva nu merge conform planului pe care l-am facut precum si ce anume avem de corectat pentru a obtine rezultatul dorit.

Contextul astral ne sprijina printr-un flux energetic care ne aduce un imbold catre reinnoire personala si, in acelasi timp o mai mare putere de regenerare, tocmai pentru a folosi acest moment si pentru a depasi un anume tipar care ne mai poate tine pe loc, intr-o situatie ce nu ne mai ofera nimic pentru “cresterea” proprie si, pentru a face un gest necesar, chiar obligatoriu, pentru evolutie. Rezultatul, succesul, se va vedea acolo unde se plaseaza acum Soarele pe harta natala a fiecaruia dintre noi.

Ne putem confrunta cu o mai mare emotivitate, dar, in acelasi timp, exista o flexibilitate in potrivirea lucrurilor, pe care o valorificam daca ne detasam de ideea de “putere” si de materialism.
Este un moment important pentru transformarile emotionale, care declanseaza o lectie deosebita privind modelarea orgoliului, ce se va derula intreaga saptamana care urmeaza.

Prin urmare, sa ne plasam pe pozitia observatorului, atent la propriile emotii, la nevoile profunde care vor iesi acum la suprafata, sa le recunoastem si sa le lamurim interior. Cei din jur ne vor ajuta sa simtim ceea ce este de eliberat, astfel ca este mai sanatos sa nu raspundem provocarilor si sa analizam doar ceea ce genereaza aceste provocari in interior; sa nu lasam ca instabilitatea emotionala sa ne poarte catre manifestari exagerate ale orgoliului care, oricum are grija sa actioneze “sub acoperire” tocmai pentru a ne atrage in zona de foc a campului de lupta.

Suntem sustinuti de planul mental si, daca alegem sa ascultam intuitia, mintea noastra va face apoi conexiunile necesare pentru a urma traseul optim, in orice situatie cu care ne confruntam.

Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: