Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

miercuri, 11 aprilie 2012

Ce facem astazi ? Pluton retrograd.




In cadrul ciclului fazelor Lunii, ziua de astazi reprezinta un moment de echilibru energetic, dar si unul al concretizarilor, pe faza de descrestere a Lunii, in care se poate manifesta o influenta favorabila a subconstientului in activitatea curenta.

Daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre care, ne va ajuta sa actionam mai bine in etapele urmatoare, si/sau in ciclul urmator.

   Ieri, planeta Pluton a intrat in mers aparent retrograd. Despre retrogradarea planetelor am discutat deja. Influenta energetica a planetei Pluton este considerata un intrument de inchidere si deschidere de ciclu evolutiv. Pana pe 19 septembrie 2012, cand va reveni in mers diect, Pluton ne va ajuta sa ne realiniem la programul optim de viata, la nivel individual dar si de masa.

Aflandu-se in tranzit prin semnul Capricornului, influenta sa energetica ne plaseasa in diferite situatii prin care ne “obliga” sa ne asumam reasponsabilitatile fata de societate, prin asumarea puterii personale.
Suntem acum indrumati sa ne mutam atentia pe propria transformare. Urmeaza un timp al depasirii limitelor, in acel sector de viata pe care il tranziteaza acum Pluton pe harta natala a fiecaruia dintre noi. Si vom reusi asta prin noi insine, intelegand ca este important sa ne raportam la propriile repere. Ne intalnim in aceasta perioada cu o lectie de vointa care ne va cere sa ne folosim puterea creatoare intr-o actiune de autoperfectionare. Rezultatul poate fi o transformare profunda a spiritului sau, pentru cei care lucreaza constient la acest scop (transformarea proprie) rezultatul poate fi, finalizarea unui astfel de proces, aferent unei etape de evolutie,.

Daca reusim sa ne conectam la vibratia inalta a fluxului energetic, acesta  stimuleaza inspiratia creatoare, aduce autodisciplina si tenacitate pentru a intari fermitatea caracterului atat de necesara in procesul de schimbare. Vom putea accesa intreaga capacitate de autoregenerare  psihica si fizica, care ne va ajuta in realizarea reformei interioare.
Prin refuzarea schimbarii, ramanem sub influenta vibratiei joase care poate genera extremismul, minciuna, intoleranta si, ca efect, suferinta in lupta cu darurile vietii.

Este important sa intelegem influenta energetica plutoniana din aceasta perioada de retrogradare, in contextul transformarilor anului pe care il traversam (Despre anul 2012, Ce facem in 2012). Avem ocazia, in acest ragaz de timp terestru, sa intelegm si sa alegem varianta optima a drumului pe care mergem fiecare si cu totii impreuna. Apoi, dupa revenirea la mersul direct, planeta Pluton ne va oferi oportunitatile prin care, precum si instrumentele cu care sa ne aliniem la drumul ales.

Raspanditi-va lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: