Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 6 aprilie 2012

Luna Plina in semnul Balantei – 6 aprilie 2012




   Faza de Luna Plina in semnul Balantei se formeaza vineri 6 aprilie 2012, ora Bucurestiului 22.18.
   In cadrul ciclului fazelor lunii acesta este un moment energetic foarte puternic, in care putem culege niste rezultate, finale sau partiale, ale proiectelor incheiate sau aflate in derulare. Conflictul interior generat de opozitia Soare – Luna este amplificat de aceasta data de influenta planetei Pluton.

Fiecare dintre noi  simte, mai mult sau mai putin, nevoia de reinnoire, pe o directie sau alta, in functie de zona din harta natala tranzitata de Pluton; acum, aceasta nevoie se acutizeaza si poate genera schimbari profunde, eventual traumatizante, care se pot produce in mod transant. Cu totii si, fiecare, ne aflam in fata unor decizii importante, in legatura cu propria viziune asupra scopului ales precum si cu calea pe care ne propunem  sa-l atingem; suntem intr-un moment potrivit pentru ca personalitatea noastra sa se alinieze cerintelor sufletului, si cu atat mai usor se poate face asta cu cat deschiderea mentala este mai mare.

Este posibil sa se manifeste o tendinta de neasumare a alegerilor, a responsabilitatilor necesare pentru a merge mai departe. Daca nu acceptam schimbarea in modul de a gandi atunci angajarea pe drumul potrivit se poate face prin conflict, prin confruntare, prin emotii intense provocate de conditii grele de derulare a experientelor de viata. Este necesara clarificarea imaginii de ansamblu, intelegerea firului cauza-efect, pentru a putea gestiona schimbarile de situatie, care ar putea aduce rupturi in relatii si in structurile stabilite anterior.

De asemenea, este important sa ne gestionam resursele energetice cu mare atentie. Procesul de materializare se deruleaza acum foarte rapid si, totul pleaca de la gandul nostru.
Mai avem cateva zile pana cand planeta Marte isi va relua mersul direct si apoi vom vedea cum realitatea noastra se schimba de la o zi la alta. Forta noastra creatoare devine din ce in ce mai puternica si este important sa o folosim pentru a construi si nu pentru a distruge.

Este necesara desprinderea de trecut, detasarea de viitor si focalizarea atentiei in prezent, pentru a putea face fata ritmului in care se pot produce schimbarile.

 Contextul astral ne ajuta cu influente care favorizeaza introspectia precum si comunicarea, dar, planul sentimental-afectiv este greu incercat. Ne aflam intr-o etapa de reevaluare a unor situatii din trecut prin care putem incheia un ciclu evolutiv sentimental-afectiv. Ne confruntam cu un moment critic privind iubirea de sine; este important sa intelegem acum, ce inseamna sa ne acordam noua insine aceasta iubire in mod natural, firesc, fara egoism, sa ascultam mesajul sufletului si sa facem ceea ce este de facut pentru a ne pune in valoare intreg potentialul descifrat si nedescifrat inca.

Numai daca vom intelege cum functioneaza acest mecanism al iubirii de sine, vom putea sa construim o relatie puternica cu noi insine si, acest lucru ne va ajuta sa construim relatii similare cu cei din jur.
Luna Plina, ne arata acum un moment de bilant, in care, experienta dobandita in ultimii doi ani prin lectiile privind relatiile noastre, ne indeamna sa ne asumam un mod nou de manifestare a afectivitatii.


Intram in faza de descrestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.

Modul de lucru cu Luna Plina In semnul Balantei

Energia Lunii Pline in semnul Balantei ne poate ajuta sa ne armonizam relatiile, mai ales daca acceptam aspectul karmic al vietii – acum putem realiza o compensare energetica in orice tip de relatie, inclusiv in acele relatii construite pe legaturi karmice.

Cea mai simpla si mai la indemana forma de lucru este iertarea.
Iertand si cerand iertare, pentru orice “greseala” stiuta si nestiuta, din aceasta viata si din oricare alta, se realizeaza in planul energetic o optimizarea a legaturilor noastre pe directiile acelor persoane la care ne gandim, sau cu care interactionam direct, in acest mod. Se elibereaza acele emotii care ne tin blocati in situatiile conflictuale din trecut, in momentul in care lucram energetic in faza de Luna Plina, precum si in toata perioada de descrestere a Lunii, care urmeaza pana la faza de Luna Noua.

Prin exercitiu, putem dezvolta o capacitate de concentrare cu care sa actionam simultan asupra tuturor legaturilor energetice pe orice directie spatio-temporala.

Testul final al acestui exercitiu este modul in care simtim iubirea, pe orice directie (fata de orice si fata de oricine).

Raspanditi-va lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: