Acest spatiu de lectura si conversatii este dedicat necunoscatorilor in ale astrologiei.
Sunt bineveniti insa si cei care studiaza si practica astrologia, sa ne impartaseasca din experienta lor.
Iti dorim sa readuci, constient, cunoasterea astrologica in viata ta, prin atitudinea ta deschisa si catre ceea ce nu cunosti inca,

prin gesturi simple pe care sa le faci in mod curent, prin gandul tau, care de fapt este motorul realitatii tale fizice locale.
Si nu uita! In aceasta viata, Pamantul este casa ta.

Locuinta ta este doar “zona de lucru”, spatiul in care iti organizezi munca - adica viata ta pe planeta Pamant.
Sa ne pretuim CASA si VIATA pe care o putem trai AICI, ACUM.



detalii si inscriere

detalii si inscriere
.

Ce facem ASTAZI ?


Tinem pasul cu mersul astrelor in spatiu.
Descifram influentele astrale care ating Pamantul si pe noi, oamenii, si le folosim cu intelepciunea inimii.

Acest demers nu se considera a fi un horoscop,

ci ne propunem sa analizam natura energiilor caracteristice aspectelor astrale ale zilei sau ale unei perioade de timp si
modul in care putem folosi aceste fluxuri energetice, integrandu-le in viata noastra de zi cu zi.
Pentru fiecare in parte este important cum aceste caracteristici energetice ale momentului stimuleaza potentialul temei natale.
Influxurile astrale actioneaza pe o banda larga de frecvente, noi alegem daca si cum le folosim.
Este foarte importanta atitudinea noastra – ne luptam cu fluxul astral sau il lasam sa circule liber si ne plasam in locul potrivit la momentul potrivit ...?
Indiferent ce alegem sa facem, sa nu uitam ca "Astrele predispun, omul dispune".


Orice rezultat vă aparține și, nu poate nimeni să-l “prezică” pentru că, voi îl materializați.


Share |

vineri, 20 aprilie 2012

Luna Noua in semnul Taurului – 21 aprilie 2012





Ieri, joi 19 aprilie, Soarele a pasit in semnul Taurului. Am analizat deja modul in care ne poate influenta vibratia Soarelui modelata de caracteristicile semnului Taurului.
Este momentul in care natura infloreste iar noi am putea simti mult mai puternic legatura noastra cu Pamantul.
Nativii Taur se bucura de energia Soarelui si, fiecare dintre noi primeste un plus de vitalitate si dinamism in acel sector de viata in care se afla semnul Taurului pe harta natala.

Sambata, 21 aprilie ora 10,18 (Bucuresti) se formeaza faza de Luna Noua, pe gradul 2 in semnul Taurului.

Cele douasprezece semne zodiacale sunt considerate, simbolic, etape distincte de evolutie spirituala. Ele sunt individualizate prin caracteristicile specifice fiecarui semn, ce se cer a fi integrate prin lectiile descifrate din harta natala a fiecuia dintre noi.
Astfel, putem considera ca traversam in fiecare an astrologic, cele douasprezece etape evolutive, aferente celor douasprezece semne zodiacale, incepand cu echinoctiul de primavara, dar, de fiecare data in alt context astral.
Dupa prima etapa, corespunzatoare semnului Berbecului, in care ne-am identificat individualitatea si ne-am dezvoltat propriul concept despre “Cine sunt?” si “Cine vreau sa devin?”, acum intram intr-o etapa a concretizarii care, se sprijina in primul rand pe propriul sistem de valori.

Faza de Luna Noua reprezinta intotdeauna un moment de nou inceput, pentru un drum nou sau pentru o etapa noua pe acelasi drum ales. Energia este minima, deci, inceputul se face prin planificare, prin gandirea strategiei, plantarea semintei (a ideii). In aceasta faza, Luna ofera o forta deosebita gandului si cuvantului, astfel ca este important sa ne focalizam atentia asupra ideilor si planurilor constructive.

Luna Noua in semnul Taurului ne arata fiecaruia directia pe care ne putem manifesta acum latura practica a personalitatii noastre, directia pe care tenacitatea noastra poate obtine un rezultat concret. Exista posibilitatea ca acest rezultat sa apara cu intarziere, sau cu un mare efort;  putem evita aceasta situatie lasand imaginatia si intuitia sa lucreze, cu mare incredere in fortele proprii, realizand o transformare profunda, de tip spiritual, in modul obisnuit de viata.

In acelasi timp suntem ajutati printr-un imbold pe care il simtitm mai puternic, pentru atingerea scopului stabilit. Este important insa sa avem o motivatie corecta pentru planurile si actiunile noastre, altfel este posibil sa ne confruntam cu confuzie, sa dezvoltam ambitii nerealiste sau sa manifestam in mod nepotrivit combativitatea; in aceasta situatie, actiunile noastre sunt blocate, pana la intelegerea erorii pe care o facem si pana cand facem alegerea potrivita, pe care sa ne-o asumam in intregime.

Avem sustinerea astrala pentru a reusi, pentru ca intotdeauna o lectie vine cu toate instrumentele de care avem nevoie, fiecare. Gandirea, exprimarea, comunicarea sunt pe intensitate si originalitate maxima  iar noi devenim din ce in ce mai constienti de rolul mentalitatii noastre in construirea si parcurgerea drumului ales precum si de calitatea propriilor ganduri.
Ne putem intalni cu adevarate momente de sansa, de recunoastere si promovare, daca ne folosim propria capacitate creatoare, in mod constructiv, constient.

Creatorul din noi se manifesta continuu, chiar daca noi nu suntem constienti de acest lucru, intotdeauna.
Functia creatoare a fiintei noastre este activa si produce, permanent, efecte in realitatea proprie.
Iar noi oferim in flux continuu resursele care determina experientele noastre de viata – gandurile noastre.

Acum, cele doua planete care guverneaza procesele gandirii se reintalnesc in semnul Berbecului, dupa reluarea mersului direct al lui Mercur, chiar a doua zi dupa Luna Noua. Ne ofera astfel un potential urias de eliberare mentala si depasire a limitelor, dar care este conditionat de responsabilitatea actului gandirii si alinierea lui la scopul de atins.
Este important sa intelegem valoarea acestor resurse – gandurile noastre – si sa incepem sa le folosim constient si constructiv, pentru binele propriu si al tuturor. Pentru unii dintre noi, aceasta poate sa para doar o teorie pe care o vom intelege si/sau aplica vom vedea noi cand … dar experientele de viata ne vor cere tuturor, si fiecaruia, sa facem efortul necesar pentru a dobandi, in sfarsit, o viziune realista (in termenii noii realitati pe care deja o construim) asupra planului mental colectiv si individual.

Astfel ca, fie acceptam si realizam schimbarea radicala a procesului de gandire, fie ne confruntam cu situatii care sa ne accelereze constientizarea, precum si armonizarea gandirii cu cursul evenimentelor din viata noastra.
Este sanatos sa ne urmarim cu atentie ambitiile si sa nu lasam ca incapatanarea sa ne aduca in starea in care sa ignoram necesitatile practice, curente. Sa lasam nevoia interioara de regenerare si reinnoire sa lucreze chiar daca nu intelegem acum, toti pasii care se contureaza in fata noastra.
Este posibil si, cumva “normal” sa apara tendinta de a respinge oportunitatile. Cu rabdare insa, reusim sa prindem noul inteles pe care mintea noastra il cauta si il aspteapta si, putem sa il plasam, ca intentie a noului ciclu lunar, pe directia pe care ne-o arata Luna Noua in harta natala– gradul 2 Taur. In acel sector de viata generam acum, fiecare dintre noi, materializari imediate.


Un mod de lucru cu energia Lunii Noi in semnul Taurului

Acum ne aflam in fata Lunii Noi din semnul Tauruli, care este a doua Luna Noua din ciclul anual al naturii.
Vibratia energetica a Semnului Taurului reprezinta fundatia, consolidarea, precum si, vointa, increderea si tenacitatea de a construi.
Este un moment potrivit sa folosim influentele astrale pentru a ne redescoperi forta interioara, pentru a ne reorganiza sistemul de valori si pentru a reconstrui legatura cu natura. Este un moment potrivit pentru a cauta raspunsuri, la anumite intrebari :

Ce imi doresc eu acum?
Si ce construiesc, de fapt, prin ceea ce fac?
Cum ma pretuiesc pe mine insumi si cum pretuiesc viata mea?

Putem incerca sa interactionam cu energia Lunii Noi in semnul Taurului formuland un algoritm care sa reprezinte ceea ce dorim in acest moment si intentia de a atinge scopul ales, fiecare dupa cum simte, dar care sa restabileasca sistemul de valori a fiecaruia. Acest lucru este potrivit sa se faca dupa momentul fazei de Luna Noua.
“Imi recunosc si si imi asum intreaga forta interioara, pe care sunt pregatit sa o folosesc,
pentru a-mi construi experientele de viata dorite si alese,
cu toata increderea si in armonie cu ritmurile naturii.”

Soarele ne plaseaza intr-un contact energetic cu zodia pe care o traverseaza si reactiveaza in interiorul nostru caracteristicile psihice si emotionale ale semnului zodiacal respectiv. 
Astfel ca putem folosi ideea de baza a algoritmului pe intreaga perioada in care Soarele strabate semnul Taurului, constienti fiind ca in acest inteval de timp terestru, putem dezvolta acele caracteristici simbolizate de semnul respectiv si de care avem noi insine nevoie pentru a ne realiza programul de viata.

Intram in faza de crestere a Lunii si raman valabile in continuare recomandarile ciclului fazelor Lunii.


Raspanditi-va Lumina.
Spor si succes !!!

Niciun comentariu: